29 / 04 / 2024

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin de belini bükmüştü. Akaryakıt almak isteyenlerin beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. Hemen bu son dakika kampanyasına bakın...



Son zamanlarda gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin de belini bükmüştü. En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası tarafaından yapılan açıklama ile birlikte kasım ayının ortalarına kadar devam edecek olan akaryakıt alım kampanyasının detayları da netleşti.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, 2023 yılının Ekim ayının ilk günleri itibarıyla güncel akaryakıt fiyatları ile ilgili araştırmalar da hız kesmeden sürüyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, brent petrolün seyrine ve döviz kurlarına göre akaryakıt fiyatları peş peşe değişirken, araç sahipleri de akaryakıt alımı gerçekleştirmeden önce bankaların güncel kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Paylaşılan bilgilere göre, bu çerçevede, ekim ayının ilk günleri itibarıyla Ekim ayında geçerli olan güncel akaryakıt kampanyaları da arama motorlarında sık sık araştırılıyor.

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Peki İş Bankası'nın akaryakıt kampanyasının detayları ne? İş Bankası akaryakıt kampanası ne zaman sona erecek? İş Bankası Ekim 2023 akaryakıt kampanyasına nasıl katılabilirim? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve İş Bankası akaryakıt kampanyası...

İŞ BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 15 Kasım 2023 tarihine tarihine kadar sürecek olan söz konusu akaryakıt alımı kampanyası kapsamında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak olan 500 Türk Lirası ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında gerçekleştirilecek olan akaryakıt alışverişinde kullanılmak üzere 110 Türk Lirası Maxipuan verilecek. Söz konusu kampanyadan faydalanmak için İşcep’ten veya Maximum Mobil uygulamasından kampanyalar kısmında bulunan  katıl butonuna tıklaması gerekli.

Yine verilen detaylara göre akaryakıt alımı kampanyası ile ilgili daha detaylı bilgil almak ve İş Bankası’nın ekim ayındaki güncel fırsatlarına ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası’nın resmi web sitesinde yer alan kampanyalar kısmını ziyaret edebilirler.

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!


Geri Dön