Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarına rekor zam kapıda! Benzin ay sonunda 28 TL mi olacak?

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar gündemden düşmüyor. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik EPGİS tarafından duyuruluyor. 10 Mart'ta pompa fiyatlarına yansıtılacak olan benzin ve motorin zammı iptal edildi. Peki, akaryakıta yeniden zam gelecek mi? İşte tüm detaylar... 10 Mart gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 0,79 TL, motorinin litre fiyatına ise 2,25 TL zam yapılacağı açıklanmıştı

Benzin ve motorin fiyatlarına arka arkaya gelen zamlar vatandaşları endişelendiriyor. 10 Mart gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 0,79 TL, motorinin litre fiyatına ise 2,25 TL zam yapılacağı açıklanmıştı.  Brent Petrol fiyatlarındaki düşüş ile birlikte yapılacak olan yeni zam iptal edildi.

Bu durum akaryakıt fiyatlarına anında yansıdı. Peki, akaryakıt yeniden zamlanacak mı? Ay sonunda fiyatlar ne olacak? İşte tüm merak edilenler..  


Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; Korkusuz yazarı CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi. İddiaya göre; Shell akaryakıt istasyonunda çalışan bir görevli ay sonuna kadar benzin ve mazot fiyatının 28 TL'yi bulacağını dile getirdi. 

Barış Yarkadaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ise şöyle;


“Az önce bir istasyona girerek mazot aldım. Kasiyer arkadaşa “Yarın da zam var mı?” diye sordum. Gülümsedi, “Her gece var” dedi. Ardından da ekledi: “Shell’den bize her gün gelen bir liste var. Bu listeye göre, mazot ve benzin ay sonunda 28 TL olacak” ifadelerini kullandı. 


Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi! Benzin ve motorin zammı iptal edildi!