Ekonomi

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

Akaryakıt fiyatları ile ilgili zam haberleri üst üste gelmeye devam ediyor. Benzin ve motorine gelen zamlardan sonra bir de istasyonların yaptığı gizli zamlar ortaya çıktı...Uzmanlar, petrol fiyatlarının yükselmesinden kaynaklı olarak benzin ve motorine gelen zamların devam edeceğini aktarırken, bugün benzin ve motorine gizli zam yapıldığının haberi geldi

Yüz binlerce araç sahibini yakından ilgilendiren akaryakıt zamları art arda gelmeye devam ediyor. Uzmanlar, petrol fiyatlarının yükselmesinden kaynaklı olarak benzin ve motorine gelen zamların devam edeceğini aktarırken, bugün benzin ve motorine gizli zam yapıldığının haberi geldi.

Yeni gelen zamlar karşısında şaşkına dönen sürücüler fiyatların yükselmesinden şikayetçiler. İşte büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinin yeni zamları şu şekilde:

Milyonların yakından takip ettiği akaryakıt zamlarına bugün yenisi daha eklendi. Büyük akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin ve motorine gece yarısı gizli zam yaptı. Yeni gelen zamlardan sonra benzin ve motorinin yeni fiyatları:

- Gizli zammın ardından benzinin litresi 15 lira 27 kuruştan, 15 lira 29 kuruş oldu.
- Motorinin litre fiyatı da 15 lira 51 kuruştan, 15 lira 53 kuruşa yükseldi.

Katkılı benzin ve motorinin satış fiyatı, normallerine göre fiyatı 2’şer kuruş daha pahalı. Geçen hafta da benzin ve motorine 3’er kuruş “gizli” zam yapılmıştı. Bununla ilgili çeşitli kaynaklardan korkutucu rakamlar ortaya çıktı.

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Araç sahipleri bu haberi bekliyordu! Akaryakıt fiyatlarına dev indirim yolda!

Akaryakıtta şok kampanya! Gördüklerinize inanamayacaksınız! Anında 500 lira hediye!

Benzine yeni zam geldi! Zamdan sonra benzin ve motorin fiyatları ne oldu?

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Risk almak istemeyen kar satışa yöneldi!

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?