Ekonomi

Akaryakıta peş peşe zam geldi! İşte 26 Ağustos Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları her gün sorgulanan konular arasında yer alıyor. İşte 26 Ağustos Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!Brent petrolde yaşanan hareketlilik akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor

Benzin ne kadar, motorin kaç TL? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi, benzinin litre fiyatı ne kadar? şeklindeki soruları araç sahipleri neredeyse her gün yola çıkmadan sorup araştırıyor. Brent petrolde yaşanan hareketlilik akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Son olarak motorine geçtiğimiz gün gelen zammın ardından bugünden itibaren geçerli olacak bir zam daha geldi. Peki, zamlardan sonra “Benzin ne kadar, motorin kaç TL, benzin ne kadar oldu? güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?” şeklinde sorulan sorularının yanıtları!

İşte akaryakıt fiyatlarına dair merak edilen ayrıntılar…

MOTORİNE BİR ZAM DAHA MI GELDİ?

Motorinin litre fiyatına bugünden geçerli olacak şekilde 87 kuruş daha zam geldi. Böylece motorinin ortalama litre fiyatı İstanbul Avrupa yakasında 26.91 liraya yükseldi. Benzine bugün zam yapılmaz iken, ortalama litre fiyatı 21.16 lira seviyesinde kaldı.

MOTORİNE 95 KURUŞ ZAM YAPILDI!

Motorinin litre fiyatının 25 Ağustos Perşembe gününden itibaren 95 kuruş zam uygulandı.

26 AĞUSTOS CUMA 2022 İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21,15 TL, İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 26.89 TL, İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11,35 TL.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21,15 TL iken, İstanbul motorin yani mazot grubuna litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 26.91 TL, İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda  da 11,10 TL’den satılıyor.

26 AĞUSTOS CUMA 2022 GÜNCEL ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

26 AĞUSTOS CUMA 2022 GÜNCEL İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı 21.27 TL’den satılıyor.

İzmir'de motorin litre fiyatı 27.02 TL’den satılıyor.

İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04 TL’den satılıyor.

Dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Altın bugün ne kadar? 26 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Ağustos Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?