Ekonomi

Akaryakıta yarın bir zam daha geliyor! Rekor kıracak! 

Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geleceği iddia ediliyor. Salı günü geleceği konuşulan zamla motorin 24 TL, benzin ise 21 TL sınırına ulaşmış olacak.Salı günü geleceği konuşulan zamla motorin 24 TL sınırına, benzin ise 21 TL sınırına ulaşmış olacak

Akaryakıt fiyatarına bir zam daha geleceği iddia ediliyor. Salı günü geleceği konuşulan zamla motorin 24 TL sınırına, benzin ise 21 TL sınırına ulaşmış olacak.

Rusya Ukrayna arasındaki savaşın ardından yıl başında 73 dolar olan ham petrolün varil fiyatı 120 dolar seviyesini gördü. Böylece petrol fiyatları son 9 yılın zirvesine ulaştı.

JP Morgan’ın “Petrol fiyatları yıl sonunda 185 dolara çıkabilir” tahmini de endişelerin artmasına neden oldu.Petrol fiyatlarındaki bu artış, akaryakıt fiyatlarını da olumsuz etkilemeye başladı. Bir depo maliyeti iki ayda yaklaşık 500 TL artış gösterdi.

Bir zam daha geliyor

Karar'da yer alan habere göre bu gece yarısından itibaren 1.44 Türk Lirası zamlanması beklenen motorin ile 57 kuruş zamlanması beklenen benzine salıyı çarşambaya bağlayan gece bir zam daha gelecek.

Salı gece yarısı motorine 2.34 kuruş, benzine de 1.12 kuruş zam geleceği öğrenildi. Yeni zamlarla birlikte motorin 24 Türk Lirası sınırına, benzin ise 21 Türk Lirası sınırına dayanacak.

Akaryakıt fiyatları son 1 ayda 200 lira arttı!

Benzin ve mazota bir zam daha! Pazartesi gününden itibaren...