Ekonomi

Akaryakıtta bayram ettirecek kampanya! Bu indirimle araç sahipleri depolarını dolduracak!

Araç sahiplerine güzel haber. Bu haberle depolarınızı fulleyeceksiniz. İşte detaylar!ING Bank 31 Mart’a kadar geçerli olan kampanyasını duyurdu

ING Bank milyonlarca vatandaşa güzel haber verdi. ING Bank 31 Mart’a kadar geçerli olan kampanyasını duyurdu.

İşte haberin ayrıntıları…

AKARYAKITA İNDİRİM Mİ GELDİ?

Brent petrolde yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemektedir. Bundan dolayı da araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını yakın takibe aldı. Araç sahiplerine güzel haber geldi. ING Bank milyonlarca kişiye son dakika olarak açıkladı. ING Bank 31 Mart tarihine kadar geçerli olan kampanya çerçevesinde 50 TL indirim fırsatı sunulacağını bilgisini müşterilerine verdi. Kampanya doğrultusunda Bonus üyesi OPET istasyonlarında farklı günlerde yapacağınız 4 defa 250 TL harcama yapan kişilere 50 TL indirim hakkı tanınacak. Bu kampanyadan sadece bir kez faydalanabilirsiniz.

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya katılmak sağlamak isteyenler öncelikle harcama yapmadan önce ”OPET” yazıp, 2205’e SMS göndermek yeterli olacaktır. Söz konusu kampanya kapsamında 16 Şubat İLE  31 Mart 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi olan Total Energies istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamasında geçerli olacağı bilgisi müşterilere verildi.

ING BANKTAN EMEKLİLERE DE GÜZEL HABER!

ING Bank EYT’lilere özel güncellediği yeni promosyon kampanyası ile 15 Mayıs tarihine kadar taahhüt veren tüm müşterileri için 10 bin TL’ye kadar ödeme yapıyor. Toplamda 8 bin 500 TL nakit promosyon ödemesinin yanı sıra ek kampanyalarla bu rakam 10 bin TL’ye çıkabilir. Emekli maaşına göre promosyon rakamı değişmektedir.

Nakit promosyon ödemesinden yararlanacak olanların 3 yıl boyunca ING Bank’ta kalma sözü vermesi yeterli oluyor. Alınacak ilk maaştan sonra da otomatik olarak promosyon tutarı hesaba yatırılıyor. EYT kapsamında ilk kez emekli olacaklar e-devlet sistemi üzerinden veya SGK bürolarına giderek emekli maaşı taşıma işlemi yapılabilir.

GÜNCELLENEN PROMOSYON TUTARLARI!

3.500 TL’ye kadar alınan emekli aylığı için, 5.100 TL

3.500 TL – 7.500 TL arası alınan emekli aylığı için, 5.950 TL

7.500 TL – 10.000 TL arası alınan emekli aylığı için, 7.650 TL

10.000 TL ve üzeri alınan emekli aylığı için, 8.500 TL