Ekonomi

Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor! Brent petrolde sert düşüş...

Son günlerde akaryakıta peş peşe gelen zamlar gündemden düşmüyor. Dün akşam EPGİS tarafından yapılan açıklamayla birlikte yeni yapılacak zam iptal edilmişti. Brent petrol fiyatlarından etkilenen akaryakıt fiyatlarında son durum merak ediliyor. Akaryakıtta büyük indirim bekleniyor... Türkiye'de akaryakıt fiyatları rekor seviyelere yükseldi

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik ekonomik belirsizliklere yol açtı. Türkiye'de akaryakıt fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Peş peşe yapılan zamların ardından dün akşam brent petroldeki düşüş ile birlikte yeni yapılacak zam iptal edildi. 

130,31 dolardan 110,77 dolar seviyesine kadar gerileyen brent petrol sonrasında benzin ve motorinde büyük bir indirim yapılması bekleniyor. Brent petroldeki düşüşün pompa fiyatlarına yansıyacağı düşünüşülüyor. 
 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; benzin ve motorin fiyatlarında 4 TL civarında indirim olacağı söyleniyor. 

Brent petrol fiyatlarının 112 dolar seviyelerine kadar düşmesinin ardından vatandaşlarda mazot ve benzin indirimi beklentisi başladı. Piyasalardan alınan bilgilere göre akaryakıtta 4 TL civarında indirim yapılması bekleniyor. 


Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi! Benzin ve motorin zammı iptal edildi!