Ekonomi

Akaryakıtta şok bayram zammı! Yarın motorine zam geliyor...

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler kısa sürdü. Bayramda motorine zam geliyor. Peki motorine ne kadar zam gelecek? Bayramda akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? İşte merak edilenler... Bu indirim kısa sürdü, bayramda motorine  81 kuruş zam yapılacak

Akaryakıtta motorin fiyatına yapılan 2 lira 10 kuruşluk indirim yapılmıştı. Bu indirim kısa sürdü, bayramda motorine  81 kuruş zam yapılacak. Cumartesi gününden itibaren geçerli olması beklenen zamdan sonra motorin fiyatı yükselecek. Benzine bir zam gelmesi beklenmiyor.

Peki yarın motorin kaç lira olacak? Benzin bugün kaç lira? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları 8 Temmuz 2022...

Brent petrolün avril fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalara neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde 100 dolar seviyesinin altına gerileyen brent petrol dün tekrar yükselmeye başladı.  105 dolar bandını geçen brent petrolün varil fiyatı akaryakıt fiyatlarını da etkiledi.

 
BRENT PETROL BUGÜN NE KADAR OLDU?

Brent petrol varil fiyatı 100 doların altına kadar düşerken bugün tekrar yükselişe geçti. Brent petrool bugün 105 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Peki bugün benzin ne kadar oldu? Motorin ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları 8 Temmuz 2022...

 

BENZİN  VE MOTORİN NE KADAR OLDU 8 TEMMUZ 2022?

Benzin fiyatlarını araştıran sürücüler bugün güncel benzin fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugün benzin fiyatı,

Ankara'da benzin litre fiyatı: 25,32 TL

İstanbul'da benzin litre fiyatı: 25,17 TL (Anadolu) – 25,16 TL (Avrupa)

Ankara'da motorin litre fiyatı: 24,70 TL

İstanbul'da motorin litre fiyatı: 24,61 TL (Anadolu) – 24,59 TL (Avrupa)

BENZİN FİYATLARI 25 TL'Yİ TEKRAR AŞACAK...

İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,56 liradan satılıyor. Beklenen zammın gerçekleşmesi durumunda motorin fiyatı 25,37'ye yükselecek. Benzinin litresi ise ortalama 25,2 liradan satılıyor.

 
MOTORİNE YARIN ZAM GELİYOR...

Motorin fiyatlarına yarın 81 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Cumartesi gününden itibaren geçerli olması beklenen zamdan sonra motorin fiyatları artacak. Gelen zam yarından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.

Motorine bayram indirimi! Yeni fiyatlar belli oldu! İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Benzin dizel ve elektrikli araçlar cep yakacak! Otomobil fiyatlarına büyük zam

Benzinde rekor zam muamması! Önce iptal edildi sonra yeniden fiyatı artıyor: Bu geceden itibaren geçerli