Konut

Akasya Acıbadem’in Penthouse daireleri satışta: 1,9 milyon TL!

Koru etabının 21, Göl etabının ise sadece 17 günde tükendiği ve yaşamın başladığı Akasya Acıbadem projesinin inşatı devam eden Rezidans Etabı’ndaki 24 adet penthouse daire satışa sunuldu

Standardın çok üstünde 3 metre 30 santim net tavan yüksekliği olan penthouse daireler, İstanbul’u ayaklar altına seren kusursuz bir manzaraya sahip. Dört farklı temada, A+ dekorasyon seçenekleriyle dekore edilen penthouse’lar, 5 yıldızlı otel konforundaki rezidans hizmetleri ve hiçbir gökdelende olmayan 40. katta bile camlarının tamamen açılabilme özelliğiyle de ilgi görüyor. 


Akasya Acıbadem nerede yer alıyor? Havadan görüntüleri için tıklayın!


Kule bloğunun 34 ile 40. katlar arasında yer alan ve sadece 24 adet üretilen penthouselar, Akasya Rezidans etabına özel tasarlanan bağlantı yollarıyla köprüye 5 dakikalık mesafesi, direk metro bağlantısı ve Anadolu yakasının cazibe merkezi olacak Akasya AVYM’ye asansör ile kolay ulaşımı gibi özellikleriyle büyük beğeni topluyor. Akasya AVYM içerisinde yer alacak çocuk eğlence ve eğitim merkezi KidZania, restarurantlar, cafeler, SPA ve fitness gibi zengin sosyal imkanlar da sunan proje, penthouse daireleri ile prestijli ve lüks bir yaşam tarzı vaat ediyor. 


www.ak-asya.com

0216 428 31 32