Kent Haberleri

Akbank 10 Bin TL harcama yapana bu karşılığı verecek! Banka kullanan ticariler baksın

Ticaretle uğraşan vatandaşların tercih ettiği bankalar arasında yer alan Akbank'tan önemli bir kampanya geldi. İşte Akbank tarafından hayata geçirilen kampanyanın detayları... Bu durumun farkında olan Akbank ise esnafı korumak adına yeni kampanyalar hayata sürüyor

Ülkemizde ticaretle uğraşan vatandaşların tercih ettiği bankalar arasında Akbank da yer alıyor. Bu durumun farkında olan Akbank ise esnafı korumak adına yeni kampanyalar hayata sürüyor. Bu kapsamda Akbank tarafından önemli bir kampanya vatandaşlarla paylaşıldı. 

31 Aralık’a kadar ilk kez Axess veya Wings Business kredi kartı sahibi olarak yapacağınız toplam 10.000 TL harcamanıza 1.000 TL chip para kazanabilirsiniz.

Siz de Axess veya Wings Business sahibi olarak kampanya ve fırsatlardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik ilk yıl kart ücreti ödemeden.

KAMPANYA DETAYLARI DA AÇIKLANDI

Akbank tarafından kampanya detaylarına ilişkin de bilgi verildi: 

CHİP PARA HEDİYESİ DE VERİLİYOR

Akbank'tan chip para hediyesi de veriliyor. İşte o hediyenin detayları... 

Akbank Kart’a özel 11 Kasım- 11 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA ve carrerfoursa.com’dan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para , 1.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 TL chip-para! Kampanyadan faydalanmak için , ilk harcamadan önce Juzdan’dan “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya “ALIŞVERİŞ” yazıp 4566’ya sms gönderebilirsiniz.