28 / 04 / 2024

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.



Enflasyonun yükselmesiyle birlikte vatandaşların paraya olan ihtiyaçları da arttı. Özellikle vatandaşlar nakit para bulmaya çalışıyor. 

Bankalar da vatandaşların bu ihtiyaçlarına yönelik kampanya düzenliyor. Akbank'tan da dikkat çeken bir kampanya daha hazırlandı. 

Akbank bireysel kartı olmayan müşterilerin 1 Ağustos 2023 tarihiyle 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kart başvurusu yapması durumunda 31 Ağustos'a kadar kampanyaya katılım sağlayabileceği belirtildi. Akbanklılar 31 Ağustos 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilecek. 15 Eylül 2023 tarihine kadar Market, Giyim ve elektronik sektöründe yapılacak her 1.500 TL ve üzeri harcamalarda 250 TL, toplamda 2000 TL chip para hediye edilecek.

Juzdan üzerinden Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin öncelikle hemen katıl butonuna tıklaması gerektiği belirtildi. Ardından profil alanındaki kampanyalar başlığını altında kampanyanın görünmesi durumunda katılım sağlığınızı doğrulayabilirsiniz


Geri Dön