30 / 04 / 2024

Akbank açıkladı... Bir tıkla, vadeli mevduata %40,00 kazandıran kampanya

Akbank açıkladı... Bir tıkla, vadeli mevduata %40,00 kazandıran kampanya

Akbank'tan flaş bir kampanya hakkında açıklama geldi. Banka tarafından vadeli mevduat arayan müşterilerini sevindirecek açıklama yapıldı.



Akbank tarafından vadeli mevduat konusunda çok önemli bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından başlatılan kampanyada birçok avantajlı fırsata yer verildi. 

Akbank, vadeli mevduat fırsatı arayacak vatandaşları çok sevindirecek hamleler yaptı. Vadeli mevduat arayan vatandaşların konuyu detaylıca öğrenmesi gerekiyor. 

Akbank tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, "

Akbank İnternet ve Mobil'de vadeli hesap ile tanışmak için büyük fırsat!

30 gün boyunca 10.000.000 TL’ye kadar açacağınız her vadeli hesabınız kazandırıyor.

Üstelik hesabınızı 1 yıldan uzun vadeli açarsanız %0, 181-365 gün vadeli açarsanız %3 stopaj avantajından yararlanırsınız. Birikiminizi Akbank İnternet ve Mobil'in ayrıcalıkları ile yönetmek ve yüksek faiz oranlarından faydalanmak için hesabınızı hemen açın.

Vadeli Mevduat Hesabı ile kazancınızı, piyasa ve faiz değişikliklerinden etkilenmeden katlayın!" ifadelerine yer verildi. 

BANKA KOŞULLARA İLİŞKİN DE AÇIKLAMA YAPTI

Akbank tarafından ayrıca koşullara ilişkin de açıklama gerçekleştirildi. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre mevduat faizinin şu koşullarda işletileceği belirtildi: 


Kampanya boyunca Akbank İnternet ve Mobil kanal faiz oranları üzerinde faiz uygulanacaktır.
Müşterinin kampanyalı hesap açılış tarihinden önceki 30 gün içerisindeki toplam vadeli mevduat bakiyesi incelenir. Kampanyadan hiç vadeli mevduatı olmayan ya da vadeli mevduat ürünlerinin toplam hesap bakiyesi 10.000 TL'nin altında olan müşterilerimiz faydalanabilir.
Vadeli mevduat toplam hesap bakiyesi bulunurken müşterinin tüm vadeli mevduat ürünlerinin toplamına bakılmaktadır. Bu ürünler; Standart Vadeli Mevduat,WinWin Hesap, Serbest Hesap,Kur Korumalı Mevduat, Dövizden Dönüşen Kur Korumalı Mevduat, Nar Vadeli Mevduat,Birikim Hesapları ve Ara Dönem Ödemeli Hesaptır.
30 günlük kampanya tanışma süresi, ilk vadeli hesabınız açıldığı günden itibaren başlamaktadır. İş ve tatil günleri 30 güne dahildir.
30 gün boyunca 10.000 - 10.000.000 TL arası getireceğiniz tüm mevduatlar için kampanya oranı geçerlidir.
Kampanya oranlarından faydalanabileceğiniz mevduatların toplamı en fazla 10.000.000 TL olabilir. Kampanya kapsamında yapacağınız her hesap açılış işlemi sırasında 10 milyon TL limitinizden ne kadar kaldığı bilgisi verilecektir. Toplam tutar 10.000.000 TL'yi geçtiğinde kanal faiz oranları geçerli olacaktır.
Kampanya kapsamında açtığınız mevduatlarınızın ilk vade süresi dolduğunda Akbank İnternet ve Mobil kanal faiz oranları ile yenilenecektir.
Kampanya kapsamında açtığınız ilk hesabınızdan 31 gün sonra getireceğiniz yeni mevduatlarda Akbank İnternet ve Mobil kanal faiz oranları kullanılacaktır.
Hesap hareketleri Akbank İnternet ve Mobil'den takip edilebilir.
Kampanya faiz oran tablosu banka ve piyasa koşullarına göre gün içinde değişiklik gösterebilir. İşlem yapmak istediğinizde Akbank İnternet ve Mobil kanallarındaki faiz oranı geçerli olacağından hesap açılışı sırasında faiz oranını kontrol edilmesi gerekmektedir.
Kampanya kapsamında açılıp vadesinden önce kapatılan hesaplara faiz ödemesi yapılamaz. Vadeden önce kapatılan hesap tutarları 10.000.000 TL toplam limitinize yeniden eklenecektir.

 


Geri Dön