Kent Haberleri

Akbank başvuran herkese 45 bin TL yatırıyor! Milyonlarca kişiye müjde! Faizsiz kredi veren banka!

Merkez Bankası'nın faiz düşürmeye başlama ihtimali, bankalar arasında da faizsiz kredi rekabetini başlattı. Akbank 45 bin TL'lik kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Milyonlarca kişi nakit ihtiyacını gidermek için banka kampanyalarını araştırırken, bankalar da yeni müşteri kazanmak amacıyla faizsiz kredileri bir bir uygulamaya alıyor. 

Merkez Bankası'nın faiz düşürmeye başlama ihtimali, bankalar arasında da rekabete neden oldu. Bankalar, nakit ihtiyacı olan ve kredi çekmek isteyen vatandaşlara sıfır faizli ihtiyaç kredileri ile nakit avans imkanı sunuyor. 

Akbank da yeni sıfır faizli kampanyasını duyurdu. Peki Akbank sıfır faizli kredi ne kadar çekilebiliyor? İşte Akbank 45 bin TL faizsiz kredi detayları...

AKBANK FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU 2024 

Akbank, mobilden Akbanklı olanlara toplam 45 bin liraya varan sıfır faiz fırsatı sunuyor. Bu kapsamda 20 bin Türk Lirası 64 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 25 bin Türk Lirası 3 ay vadeli taksitli nakit avans kullanma imkanı veriliyor. 

13 Ekim tarihine kadar geçerli olan kampanyadan, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan müşteriler yararkanabiliyor. Kredi başvurusu da Akbanklı Ol sürecinin tamamlanmasından sonra mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor.  

Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendiriliyor ve olumlu bulunduğunda karşılanıyor.

20 BİN TL'YE VARAN KREDİ FIRSATI 

Mobilden Akbanklı olan yeni müşteriler, müşteri olmalarının ardından maksimum 10 gün içinde hayat sigortalı ve sıfır faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor. Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve yeni Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemlerinin 13 Ekim tarihine kadar tamamlanması ve evrakların bankaya gelmesiyle beraber Akbank Mobil'e girerek kredi başvurusu yapabiliyor. 

Başvuruların olumlu değerlendirilmesinin ardından onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla kullanılabiliyor. 

Kampanya çerçevesinde kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 20 bin TL olarak açıklandı. Sadece gerçek kişi müşterilerin yararlanabileceği kampanya da kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisi olarak açıklandı. 

AKBANK FAİZSİZ KREDİ ÖDEME PLANI 2024

Kredi Tutarı (TL) Aylık Faiz Oranı Vade (Ay) Kredi Tahsis Ücreti (TL) Hayat Sigortası Prim Tutarı (TL) Aylık Taksit Tutarı (TL) Toplam Geri Ödeme Tutarı (TL) Efektif Yıllık Faiz Oranı (Yıllık Maliyet Oranı) 20.000 Yüzde 0 6 115 556,17 3.333.33 20.115,00 Yüzde 1,9982 2​0.000 Yüzde 4.59 6 115 0 4.063,04 24.493,21 Yüzde 104,6800

 

Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 24 Eylül dolar kaç lira? Euro kaç TL? 24 Eylül 2024 döviz kurları

Asgari ücrete yüzde 20 zam! Milyonlarca çalışana Ocak 2025 şoku! 

TOKİ’den konut bekleyenler dikkat! İki proje için teslim tarihi açıklandı!

Bir iki sene sonra yapılandırırım diyerek yüksek faizle konut kredisi almayı düşünenler dikkat