Ekonomi

Akbank CarrefourSA'dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Akbank, CarrefourSA harcamalarınızda 200 TL indirim fırsatı sunuyor. "1010CARREFOURSA200" davet koduyla mobil uygulamadan Akbank müşterisi olabilirsiniz. Bu sayede 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinizde 200 TL indirim kazanabilirsiniz.Yapacağınız alışverişlerde büyük indirimler sizleri bekliyor

Bu fırsatı kaçırmamak için hemen Akbank mobil uygulamasına giriş yapın ve davet kodunu kullanarak müşteri olun. Yapacağınız alışverişlerde büyük indirimler sizleri bekliyor.

Müşteriler, kampanya kapsamında bir kodu sadece bir defa kullanabilirler. Alışveriş sırasında kasalarda ayrıca bir kod kullanımına gerek yoktur. Kampanya kapsamında kazanılan indirim kodu, müşterinin "1010CARREFOURSA200" davet koduyla Akbank'ı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile müşteriye gönderilecektir.

Kampanya katılım koşulları

Kampanya süresi

Kampanya kapsamında müşteriler, 20 Mart- 20 Nisan 2023 tarihleri arasında yapacakları 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinde 200 TL indirim kazanacaklardır.

30 Nisan 2023 tarih ve saat 23:59'da indirim kodunun kullanım süresi bitecektir. Ayrıca kampanya, başka bir kampanya ile birleştirilemez ve indirim tutarı karşılığında para iadesi yapılmaz. İptal ve iade durumlarında kampanyadan tekrar yararlanılamayacaktır.

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

4 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! Akbank, Yapıkredi, İş Bankası ve Denizbank açıkladı! Sakın kaçırma!

Bankalarda maaş promosyonu yarışı başladı! Hangi banka kaç TL promosyon veriyor? Garanti, ING, Ziraat, Akbank...