Kent Haberleri

Akbank diğerlerini solladı müjdeyi verdi! Hemen bakmayan sonra pişman olacak!

Anında 500 TL kazanmak isteyenler buraya! Akbank yeni kampanyasının detaylarını açıkladı. Akbanklılar 500 TL'yi cebe indirdi. İşte Akbank kampanyasının detayları... İşte Akbank kampanya detayları…

Akbank ve Akbank mobil kullanıcıları Teknosa'da inanılmaz indirim fırsatına sahip olacak! Akbank tarafından verilen bilgilere göre; Akbank mobil üzerinden ‘1008TEKNOSA500' davet kodunu kullanarak Akbank üyesi olan müşterilerin Teknosa'daki 2 bin TL'lik harcamalarına 500 TL indirim kodu verildiği belirtildi. İşte Akbank kampanya detayları…

AKBANK'TAN İNANILMAZ KAMPANYA

Akbank üzerinden hesap açtıran müşterilerin 500 TL kazanabileceği belirtildi. Akbank mobil 1008TEKNOSA500 davet kodu ile Akbank müşterisi olan vatandaşlara 500 TL'lik indirim hakkı tanınıyor.

Kampanyaya katılımlar sadece Akbank mobil üzerinden ve belirtilen davet kodu ile yapılmaktadır.

Akbank mobil üzerinden yapılan kampanyaya ilk kez üye olan Akbanklılar dahil ediliyor. Davet kodu ile Akbank üyesi olmak isteyen vatandaşlar için teklif tek seferlik olarak belirtildi. "1008TEKNOSA500" davet kodu ile üye olmayan müşteriler kampanyaya katılamaz.

Bunun yanı sıra kampanyaya katılmak isteyen kişilerin mutlaka Akbank mobil uygulamasını indirerek müşteri olması gerekiyor. Uygulama üzerinden "Müşterisi olmak istiyorum" seçeneğine tıklayarak daha sonra belirtilen davet kodunu giriş yaparak müşteri olabilirsiniz. Kampanyaya davet kodu ile katılım sağlayan Akbanklılar telefonlarına gelen Teknosa indirim kodu ile kampanyaya katılım sağlamaktadır. Başvurunun ardından Teknosa indirim kodu SMS ile telefonlara gönderilir.

Geçerli kampanya için teknosa.com hesabınıza giriş yaparak alışveriş sepeti kısmına gitmeniz gerekiyor. Size uygun olan promosyon seçeneğine tıkladıktan sonra indiriminiz otomatik olarak tanımlanmaktadır.

Teknosa mağazaları üzerinden kodu aktif hale getiren kişiler kasada telefonundan indirimi göstererek kampanyaya dahil olmaktadır.

KAMPANYANIN BÜTÜN AYRINTILARI!

Dikkat!..Dikkat!..Dikkat!...Asgari ücretliler 1.000 TL daha fazla maaş alacak! Hemen bakmayan bin pişman!
Emekli promosyonunda güzellik yapan Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! Sakın ama sakın görmeyen duymayan kalmasın!
QNB Finansbank'tan havalara uçuracak son dakika kampanyası! Aman duymadım demeyin!