Kent Haberleri

Akbank emekli promosyon! Akbank bu ay emeklilere ne kadar promosyon veriyor? 

Milyonlarca emekli bankaların peş peşe duyurduğu promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yaparken, Akbank da Ekim 2024 promosyon tutarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki Akbank bu ay emeklilere ne kadar promosyon veriyor? 


Merakla bekledikleri zamlı maaşlarını geçtiğimiz aylarda alan milyonlarca emekli şimdi bankaların verdiği promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan emekli promosyon kampanyaları, SGK Bağ-Kur ve memur emeklisi vatandaşlar tarafından oldukça yakından takip edilirken, bazı bankalar da promosyon rakamlarında değişiklik yaptı.

 Peki emekli vatandaşların en çok merak ettiği bankalar arasında yer alan Akbank bu ay için ne kadar emekli promosyonu veriyor? 



AKBANK EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI EKİM 2024

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 1 Ekim– 31 Ekim 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 sene süreyle de yine Akbank’tan almayı taahhüt eden emekliler bankanın verdiği promosyon fırsatından yararlanıyor. 


Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar, çalıştıkları kuruma ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına verecekleri dilekçede maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihini Akbank şeklinde seçtikleri zaman;

SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacakların da e-Devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurularını gerçekleştirirken, Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaş bankası için Akbank'ı seçtikleri zaman söz konusu maaş promosyonu alabiliyor.

Ayrıca tüm bunlar dışında emekli olup da maaşını başka bankadan alanlar da maaş taşıma işlemlerini Akbank şubeleri, e-Devlet kapısı, Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile de yapabiliyor.

Buna göre Akbank tarafından maaş maaş ödenen promosyon rakamları şu şekilde:
 


Maaşın 9 bin 999 liraya kadar olması halinde 6 bin 250 TL


Maaşın 10 bin TL – 14 bin 999 TL arasında olması durumunda

10 bin TL
Maaşın 15 bin TL – 19 bin 999 TL arasında olması halinde

12 bin TL 
Maaşın 20 bin TL ve üzerindeyse ise 15 bin TL promosyon veriyor.

Ayrıca hesaplara yatırılan bu ödemeler dışında emekli promosyonununa ek olarak Akbank Vadesiz hesabından ya da Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 lirası olacak şekilde toplamda 2 bin 500 Türk Lirası chip-para ile 17 bin 500 Türk Lirası ödül fırsatı sunuluyor. 

 

Binasında bunu yapanlar enerji giderlerini yarı yarıya düşürüyor! Isı yalıtımı ile ilgili önemli uyarılar!

Deprem konutlarının teslimlerinde son dakika! Yıl sonuna kadar 199 bin konut teslim edilecek!

Azerbaycan vatandaşları Türkiye'den 600'den fazla gayrimenkul aldı!