Genel

Akbank ev kredisi müşterisinin mil puanı artıyor

Akbank, konut kredisi alan veya 100 bin TL mevduat bulunduran Wings kullanıcılarına 10 Nisan ’dan itibaren yüzde 25 daha fazla mil puan verecek

Akbank 'ın Wings kartını kullanan müşterileri, bankadan konut kredisi kullanmaları veya 100 bin TL ve üzerindeki tasarruflarını değerlendirmeleri halinde yüzde 25 daha fazla mil puan kazanacaklar. Müşterinin Akbank 'la olan ilişkilerinin derinleşmesi ölçüsünde daha kazançlı hale geleceğini düzenlenen basın toplatısında Anlatan Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, “Wings 'i dört yıl önce piyasaya çıkardık. Akbank 'ın 5 milyon kartı var. Bunun 400 bini Wings karttır. Bu müşterilerin yarısı yeni müşteridir. Bu da rekabete rağmen Wings programının ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor ” dedi.

Binbaşgil, “Wings sahipleri sadece daha ucuz ve rahat uçurmakla kalmayacak, alışverişlerin yanısıra yaşamın her alanında, kullanılabilme özelliği de daha genişliyor. Wings, belirli bir tutarın üzerindeki tasarruflarını Akbank 'ta değerlendiren ya da Akbank 'dan belirli bir tutarın üzerinde konut kredisi alan kart sahiplerine yüzde 25 daha fazla mil kazandıracak ” dedi.

Ayda 80 kampanya
Binbaşgil, “Biz Türkiye 'de   kartta 6 farklı ürün ve 5 milyona yakın adetle sektörün önde gelen bankalarından biri olduk. Her ay 80 kampanya ile müşterilerimizin beklentilerine cevap vermekten büyük mutluluk duyuyoruz ” dedi.

Alan vergisini Akbank ödüyor
-   Wings sahipleri bugüne değin mil puan ile 1 milyon defa bedava uçtu.
-   Wings sahipleri 800 bin kere Wings Lounge 'larda misafir oldu.
-   2010 'dan sonra 100 bin uçuş avans mil puanla gerçekleştirildi.
-   2010 'da Wings sahipleri için Akbank 20 milyon TL alan vergisi ödedi.

İstenen şehirden uçuş imknı var
Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel ise kartın müşterilerine yeni ayrıcalıklar sunduğunu söyledi.
Sindel, “Wings kart sahiplerini daha rahat uçurmakla kalmıyor, hayatın her alanında kullanılabilecek ayrıcalıklı yaşam kartı haline geliyor. Wings Style Programı Gurme, Travel ve Wellness ile Türkiye 'nin her yerinde indirimli alternatifler sunuyor ve özellikle Anadolu 'daki butik oteller ve restoranları Wings sahiplerine tanıtarak saklı güzelliklerini paylaşıyor.
Wings Style Programı 'ndaki indirimlerin oranı yüzde 35 'e varıyor. Wings 'te artık sabit mil puan değerleri yok, bilet fiyatına göre belirlenen mil puan var. Yurtdışı çıkışların İstanbul çıkışlı olma zorunluluğu yok, istenen şehirden uçuş imkanı sağlayabiliyoruz ” dedi.
Milliyet