Kent Haberleri

Akbank, Finansbank, Yapı Kredi, TEB... Herkesi ilgilendiriyor. Şimdi bakın

Kredi kartı olmayan ya da kredi kartını değiştirmek isteyen vatandaşlar avantajlı bankaların hangileri olduğunu sorguluyor. Bu bankalar hakkında flaş bilgilendirmeler yapıldı. İşte detaylar... Bu nedenle vatandaşlar kredi kartı konusunda en uygun banka hangisiyse onu seçme yoluna gidiyorlar

Kredi kartı artık günümüzde alışverişler konusunda olmazsa olmazlar arasına girdi. Bu nedenle vatandaşlar kredi kartı konusunda en uygun banka hangisiyse onu seçme yoluna gidiyorlar. Vatandaşları yakından ilgilendiren bir bilgilendirme de gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde... 

 

Kredi kartı masrafkarı vatandaşın sırtına yük oluyor. Bazı kredi kartı aidatları 1.000 TL'yi bulan yıllık aidatları ile şaşkına çevirirken, bankalar çeşitli kampanyalarla kredi kartı müşterilerini bünyelerine katmaya çalışıyor. Faizsiz, ücretsiz ve kampanyalı kredi kartı edinmek isteyenler fırsatları karşılaştırarak avantajlı fırsatlardan yararlanmak istiyor. Bu haberimizde, en uygun kredi kartı kampanyalarını sizler için hazırladık. Bireysel kullanıcıysanız birçok banka ücretsiz kredi kartı veriyor. Niçin kredi kartına masraf ödeyeseniz ki? İşte bankaların kredi kartı müşterilerine özel hazırlamış oldukları bayram öncesi kampanyaları... Bu listeye göz atmadan karar vermeyin.

Kredi kartlarında faiz oranları genellikle benzer oranda seyrediyor. Ancak aidat konusu zaman zaman müşterinin başına bela olabiliyor. Aralık ayı geldiğinde kartınızdaki son paranın aidata kesilmesi hiç de hoş bir durum olmasa gerek. Bu yüzden son yıllarda vatandaşlar ücretsiz, aidatsız kredi kartlarına yöneliyor. Sizler için bu haberimizde, kampanyaları ve masrafsız kredi kartlarını inceledik. İşte bayram gelmeden başvuru yapabileğiniz uygun kredi kartı fırsatları.

BANKA KREDİ KARTI AİDAT KAMPANYA
AKBANK AXESS ÜCRETSİZ 15 BİN TL FAİZSİZ KREDİ
QNB FİNANSBANK ENPARA ÜCRETSİZ ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ
QNB FİNANSBANK CARDFİNANS GO ÜCRETSİZ SONRADAN TAKSİT FIRSATI
ENPARA ENCARD ÜCRETSİZ ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ
AKBANK WİNGS BUSİNESS ÜCRETSİZ 1.500 TL
AKBANK WİNGS ÜCRETSİZ 10.000 MİL
AKBANK AXESS BUSİNESS ÜCRETSİZ 1.500 TL
ENPARA ŞİRKETİM ÜCRETSİZ 10 BİN TL FAİZSİZ
YAPI KREDİ PLAY ÜCRETSİZ 1.500 TL PUAN
YAPI KREDİ WORLD GOLD 246.50 TL 1.500 TL PUAN
YAPI KREDİ WORLD PLATİNUM 278.00 TL 1.500 TL PUAN
YAPI KREDİ ADİOS 287.00 TL 1.500 TL PUAN
YAPI KREDİ ADİOS PREMİUM 421.00 TL 1.500 TL PUAN
YAPI KREDİ CRYSTAL 698.00 TL 1.500 TL PUAN
TEB CEPTETEB ÜCRETSİZ 4.500 TL BONUS
TEB TEB BONUS CARD ÜCRETSİZ 4.500 TL BONUS

2023 yılında kredi kartı seçeneklerinde aidat ücretsiz kredi kartları ön plana çıkmaktadır. Kredi kartı asgari ödeme tutarları 25 bin TL altındaysa yüzde 20 oranında ödenebiliyor. Eğer kredi kartı limitiniz 25 bin TL üzerindeyse asgari ödeme tutarı minimum yüzde 40'dır.