Kent Haberleri

Akbank Herkese 7.000 TL Hibe Edecek!

Akbank'tan da müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank 7 bin TL hibe edecek. İşte detaylar. Akbank da vatandaşlara yönelik çok önemli bir kampanyanın detaylarını paylaştı

Bankalar vatandaşlara kampanyaları hakkında detaylı bilgi vermeye devam ediyor. Akbank da vatandaşlara yönelik çok önemli bir kampanyanın detaylarını paylaştı. 

Akbank, bu kez bilinen kampanyasında şartları esneterek toplamda 7.000 TL’lik hibe niteliğinde chip-para vereceğini açıkladı. Akbank 7.000 TL nasıl alınır? Şartları neler? İşte Akbank’ın 7.000 TL kampanyası hakkında merak edilenler…

Akbank bilindiği üzere bir süredir bankaya davet edilen müşteri başı davet et kazan chip-para ödülü veriyordu. Banka bu kez yakınını davet et her kişi için 100 TL, SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan yakın davetiyesinde ise 1.000 TL ödeme yapacak. Bu ödüller yakın davetinde 2.000 TL emekli davetinde ise 5.000 TL ile sınır olacak.

Puanlar chip-para olarak kazanımın ardından hesaplara yatırılacak. İndireceğiniz Juzdan uygulaması üzerinden, kolayca chip-paralarınızı yönetebilir nakite dönüştürebilirsiniz.

Akbank davet et kazana katılmanız için Akbank Mobil uygulamasını açtığınızda size bir kod verecektir. Bu kodu davet edeceğiniz yakınlarınızla paylaşarak referansınız ile bankanın müşterisi olmasını sağlayabilir siz de bu süreçte chip-para kazanabilirsiniz.