Kent Haberleri

Akbank kapısından girene 15 bin TL veriyor! Dikkat! Ay sonuna kadar süresi var

Banka, bugünlerde pek çok vatandaşın yaşadığı para sıkıntısına çare olacak 15 bin TL kampanyasını ay sonuna kadar sürdürüyor. Sadece tek bir şartı var.  Peki kimler bu ödemeden yararlanabilecek?Bankanın resmi web sitesinde Nisan ayı kampanyasının şartları ayrıntılı olarak açıklandı

Bankalar, bir biri ardına yeni kampanyalarını duyururken, kısa süre için geçerli olacak 15 bin TL nakit avans kampanyası yapan Akbank, ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlar için şartları kolaylaştırdı.

Bankanın resmi web sitesinde Nisan ayı kampanyasının şartları ayrıntılı olarak açıklandı. Belirtilen detaylara göre, bu kampanyadan yararlanmak için tek bir adımı yerine getirmek yeterli olacak.

Akbank’ın bu kampanyasından yararlanmak isteyenler için getirilen tek şart Akbank Mobil uygulamasını indirmek olacak. Bunun ardından, uygulamadan "Akbanklı olmak istiyorum" butonunu tıklayarak, bankanın ilk kez müşterisi olanlar kampanyadan faydalanabilecek.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 30 NİSAN

Bankanın açıklamasına göre, 30 Nisan 2023 tarihine kadar Akbank müşterisi olanlar,  Axess veya Wings karta başvururlarsa ve 22 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuruları onaylanırsa kampanyaya katılabilecek.

Bu sürecin ardından, taksitli avans limitleri çerçevesinde yeni müşteriler, kampanyadan 31 Nisan 2023 tarihine kadar yararlanma olanağı bulacak. Kurye aracılııyla Akbanklı olma sürecini bitirenler ise,  belgeleri tamamlandıktan ve tül evrakları Akbank’a ulaştırıldıktan sonra, kredi kartı başvurusu yaparak kampanyadan yararlanacak.

MOBİLDEN BAŞVURU YAPANLAR

Mobil uygulamayı kullanarak Akbanklı olma  sürecini başlatmış olan yeni müşteriler, hata  uyarısı almış olsalar bile  kampanyadan yararlanabilecek.  Aynı şekilde başvurusunu bankanın bir şubesinden  tamamlayan müşteriler de kampanyadan yararlanabilir.

 

Şubeden ya da mobil uygulama yoluyla yeni Akbanklı olanlar, Müşteri İletişim Merkezi, Şube, Akbank Mobil,İnternet  Şube, Juzdan, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanallarını kullanarak kredi kartına başvuru yapabilecek.

FAİZ YOK

Katılımcılar, kampanya çerçevesinde, kendilerine gelen SMS’de belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay aralığındaki vadelerde taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüze 0 aylık akdi faiz oranından yararlanacak.  Söz konusu tutar ile vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans kullanma taleplerinde ise yüzde 1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranından avans kullanılabiliyor.

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Doğal gaz müjdesinde yeni gelişme! Bu tarihte fatura ödemeyeceksiniz!