Kent Haberleri

Akbank kartı olanlar dikkat! Bu kadar para size geri iade edilecek

Bankalar ve zincir marketler arasında zaman zaman vatandaşların dikkatini çeken işbirlikleri yapılıyor. Akbank ve Şok Marketler arasında da dikkat çeken bir kampanya hazırlandı. Akbank kartı olan vatandaşların mutlaka bakması ve incelemesi gereken kampanyanın tüm detayları haberimizde yer aldı

Akbank kartı olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Akbank kartı olan vatandaşların mutlaka bakması ve incelemesi gereken kampanyanın tüm detayları haberimizde yer aldı. 

 

Akbank resmi internet adresinde yer alan bilgilere göre, ŞOK market işbirliğiyle yeni bir kampanya haberi duyuruldu. Akbank Kart sahibi olan vatandaşların ŞOK marketlerden yapacağı alışverişlerin 40 TL’sinin iade edileceği açıklandı. Akbankkart kullanan vatandaşların ŞOK marketlerden ya da sokmarket.com.tr adresi üzerinden yapacakları 400 TL ve üstü alışverişlerde 40 TL’lik chip- para iade edileceği açıklandı. Bu kampanya kapsamında kampanya için belirtilen süre 5 mayıs ila 5 Haziran 2023 olarak açıklanmıştır.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin ilk harcamalarından önce Juzdan’dan veya Akbank Mobil uygulama üzerinden “Hemen Katıl” seçeneğine tıklaması ya da “SOK” yazdıktan sonra 4566’ya SMS göndermeleri gerekir. Tek seferde Akbank kartı ile 400 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine 40 TL chip-para hediye edilecektir.

ŞOK market ve Akbank işbirliği kapsamında müşteriler için sunulan bu kampanyaya göre, 400 TL ve üzerindeki alışverişlerinize 40 TL’lik chip-para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. Kampanya 5 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecektir.

KAMPANYA KOŞULLARI DA DUYURULDU

Kampanyaya göre, bireysel asıl-ek Akbank kart ile tek seferde yapacağınız 400 TL ve üstü alışverişleriniz için 40 TL chip-para iadesi yapılmaktadır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin ilk harcamalarından önce asıl kart sahibi olan kişinin Akbank’ta kayıtlı olan cep telefonu numarası ile “SOK” yazdıktan sonra 4566’ya SMS göndermesi ya da Juzdan’dan “Hemen Katıl” seçeneği ile kampanyaya katılması gerekir. Juzdan ile katılım sağlayan müşterilerin kampanyanın profil alanında yer alan “Kampanyalarımız” başlığı altında görünmesinin ardından kampanyaya katılımı sağlanmaktadır. SMS ile katılım sağlayacak kişilere de Akbank tarafından “Kayıt oldunuz” mesajının verilmesi ile kampanyaya katılımları sağlanacaktır.