Mortgage

Akbank konut kredisi hesaplama detayları Ekim 2024! 1 milyon TL kredinin aylık taksitleri kaç TL?

Akbank konut kredisi hesaplama detayları Ekim 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Akbank’ın faiz oranlarında son durum ne? 1 milyon TL kredinin aylık taksitleri kaç TL?

Yeni bir konut sahibi olmayı düşünenleri yakından ilgilendiren gelişmeler peş peşe yaşanırken, bankaların faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Geçtiğimiz günlerde konut kredisinde faiz oranlarını indiren Ziraat Bankası'ndan sonra düşük faiz müjdesi Akbank’tan geldi. Akbank konut kredisi faizini 3.02 olarak açıklandı.

Akbank konut kredisi hesaplama detayları Ekim 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Akbank’ın faiz oranlarında son durum ne? 1 milyon TL kredinin aylık taksitleri kaç TL?

 

Son dönemlerde sürekli olarak artış gösteren kredi faizleri emlak sektöründe büyük bir yavaşlamaya neden oldu. Konut satışları durma noktasına gelirken, bankalar da düğmeye bastı.

Gündemden düşmeyen kredi faizlerinde indirim kampanyaları peş peşe gelirken, geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası konut kredisinde faizi düşürdüğünü açıklamıştı. 


AKBANK'TAN KONUT KREDİSİ MÜJDESİ GELDİ

Ziraat'ın dışında bir özel bankadan daha hamle geldi. Akbank ilk defa ev alacaklara yönelik konut kredisinde faizlerini 3.02’ye indirdi. işte Akbank konut kredisi hesaplama detayları Ekim 2024...

AKBANK KONUT KREDİSİ AYLIK TAKSİT ÖDEMELERİ

Yeni bir konut almak isteyen pek çok kişi bankaların güncel faiz oranlarını yakından takip ediyor. En çok bankalar arasında yer alan Akbank'ın "İlk Evim Konut Kredisi" kampanyasında geri ödeme ve taksit tutarları arama motorlarında sık sık araştırılırken, 1 milyon TL'nin aylık taksit ödemeleri de merak ediliyor.

Akbank'tan 3.02 faiz oranıyla çekilecek 120 ay vadeli 1 milyon Türk Lirası konut kredisinin geri ödemesi 4 milyon 243 bin 806,63 TL oluyor. Yine aynı şekilde 120 ay vadeli kredinin aylık taksit tutarı ise 35 bin 317,14  Türk Lirası olarak açıklanırken, söz konusu kredi için yıllık maliyet oranı da yüzde 51.0113 olarak açıklandı.

 

EVSİAD'dan kiralara şaşıran Süleyman Çetinsaya'ya çağrı: Avrupa Konutları Şişli'de kiracılara 5 bin TL'ye ev verilsin!

İnşaat ciro endeksi yüzde 75 arttı! TÜİK son dakika rakamları duyurdu! 

Ekrem İmamoğlu açıkladı: 'Kızlar Okusun Diye' kampanyasıyla 10 bin aileye 3 bin TL eğitim desteği müjdesi!