01 / 05 / 2024

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank Direct müşterileri için büyük bir kampanya başlatıldı! Şartları ve masrafları olmadan, hesaplarına 54 bin TL trink para yatırılıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunan bu kampanya, Akbank'ın müşterilerine olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor.



Banka Türkiye'deki vatandaşların nakit sıkıntısı çektiği bir dönemde, müşterilerine özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Ramazan ayının içinde bulunduğu bu dönemde, evli ya da bekar olsun, yalnız yaşayanlar da dahil olmak üzere birçok kişi geçim sıkıntısı yaşıyor. Ayrıca, açlık sınırının asgari ücretin üzerinde olduğu bir ülkede, bayram tatili, yaz ayları ve diğer ekstra ihtiyaçlar karşısında insanların ihtiyaçlarını karşılaması giderek zorlaşıyor.

Banka sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasıyla, müşterileri nakit sıkışıklığı yaşadıkları her alanda kullanabilecekleri kredi imkanına sahip oluyorlar. Tatil, eğitim, seyahat, sağlık gibi birçok alanda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu kredi, vatandaşların Ramazan Bayramı ve diğer özel günlerde daha rahat bir şekilde geçirmelerine yardımcı oluyor.

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank ihtiyaç kredisini kimler alabilir?

Akbank müşterisi olan vatandaşlar, gelir belgesi sunmadan ve masrafsız bir şekilde tüketici kredisi başvurusu yapabilirler. 18 yaşından büyük herkes için avantajlı kampanyalar sunan banka, kredi puanı uygun olan müşterilerine 54.000 TL'ye kadar nakit para imkânı sunuyor. Başvurunun ardından 3 dakika içinde hesaplara yatırılan para, geri ödeme zamanı da dahil olmak üzere 92 güne kadar ötelenebiliyor.

Akbank, ihtiyaç kredisi alan vatandaşlarına avantajlı faiz oranları sunuyor. 54 bin TL'lik ihtiyaç kredisini 12 ay vade seçeneğiyle alanlar, %1,88 faiz oranıyla ödeme yapacaklar. Ödemeye başlama tarihi 3 ay sonra olan bu seçenekte aylık taksit tutarı 5.126,61 TL olacak.

Ayrıca, 24 ay vade seçeneği de sunan Akbank, bu durumda aylık faiz oranını %1,98'e çıkarıyor. 3 ay sonra ödemeye başlanacak bu seçenekte aylık taksit tutarı ise 3.010,96 TL olacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön