Ekonomi

Akbank müşterileri bu haberi bekliyordu! Anında hesaplara geçiyor! Bu fırsat kaçmaz! İşte detaylar!

Akbank, müşterilerine özel kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bu kampanyaya katılan müşterilere toplam da bin TL verileceği belirtildi. İşte detaylar!Banka hayata geçirdiği kampanya detaylarını peş peşe açıkladı ve müşterileri için son tarih duyurusu yaptı

Akbank, müşterilerini yakından ilgilendiren önemli bir haberi açıkladı. Banka hayata geçirdiği kampanya detaylarını peş peşe açıkladı ve müşterileri için son tarih duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında katılım gösteren müşterilere toplam da bin TL verileceği duyuruldu.

İşte haberin detayları…

KAMPANYA DETAYLARI NEDİR? KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank yaptığı açıklamasında ilk kez Axess veya Wings’e başvuran ve yapılacak her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chip-para verileceğini bildirildi ve kampanyanın 16 Ekim tarihine kadar geçerli olacağı ve bu tarihten sonra geçersiz olacağı ifade edildi.

AKBANK KAMPANYASI 16 EKİM TARİHİNDE SONA ERİYOR!

Kampanya 01.10.2022 ile 16.10.2022 tarihleri arasında, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşteriler, için geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr, tüm ATM ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile kredi kartı başvurusunda bulunabileceğiniz aktarıldı.

İŞTE KAMPANYA HAKKINDA YAYIMLANAN DUYURU!

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Yeni asgari ücret ne kadar? 2023 yılında asgari ücret ne kadar olacak?

Kamu personeli olmak artık çok kolay! 18-42 yaş aralığındaki ilkokul mezunları elini çabuk tutsun!

Güvenli liman olan doların kaderi belli oldu! O dev bankadan yapılan tahmin ortalığı karıştırdı!