02 / 05 / 2024

Akbank müşterisi olan herkese 7.000 TL verilecek. Paraya ihtiyacı olan herkes baksın

Akbank müşterisi olan herkese 7.000 TL verilecek. Paraya ihtiyacı olan herkes baksın

Akbank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların mutlaka bakması gerekiyor.



Bankalar tarafından müşterilerine yönelik kampanyalar hazırlanmaya devam ediliyor. Akbank'tan da müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. 

31 Ağustos'a dek sürecek olan büyüleyici kampanya, Akbank müşterilerini 7000 TL'lik chip-parası yakalamak için adeta bir yarışa sürüklüyor. Ağustos'un son günleri yaklaşırken, bu fırsat dolu aşamalar da hızla ivme kazanıyor. 7000 TL'ye kadar uzanan bu muhteşem chip-parayı kapabilmenin anahtarları ve kampanyaya katılımın sırları merak konusu haline geldi. Akbank, resmi web sitesinde paylaştığı detaylı bilgilendirme ile tüm soruları aydınlatıyor.

Akbank'ın Chippara Kampanyası, 31 Ağustos'a kadar uzanacak cazip bir fırsat sunuyor. Resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, Davet Et Kazan yöntemi ile 6 Temmuz - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Akbank müşterileri özel davet kodları oluşturarak tanıdıklarını mobil platformdan Akbank müşterisi olmaya çağırırlarsa, bu davet sonucunda ilk defa Akbank müşterisi olan her davet ettikleri kişi için 100 TL olmak üzere toplamda 2.000 TL'ye varan chip-para kazanma fırsatı sunuluyor. Ayrıca, Akbank'a emekli maaşını taşıyan müşterilerin yakınları için 1.000 TL ile sınırlı olmak üzere toplamda 5.000 TL'ye kadar chip-para imkanı sağlanıyor.

AKBANK 7 BİN TL PARA VERECEK

Akbank'ın Ağustos 2023 Kampanyaları da oldukça cazip. Yakınlarını Akbank'a davet edenler 7000 TL'ye kadar çıkan chip-parayla ödüllendirilirken, Akbank müşterileri güncel kampanyaları hakkında araştırmalar yapmaktan geri kalmıyorlar. 7000 TL chip-parası kampanyası hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Ağustos sonuna dek geçerli olan kampanyaları öğrenmek isteyenler, Akbank'ın resmi web sitesinde yer alan kampanyalar bölümüne göz atarak detayları öğrenebilirler.


Geri Dön