Kent Haberleri

Akbank müşterisi olanlar yaşadı. Flaş açıklama geldi

Özel bankalar krediler konusunda açtı ağzını yumdu gözünü. Krediler konusunda flaş bir açıklama da Akbank cephesinden geldi. Bankalar vatandaşların kredileri kendilerinden çekmeleri adına peş peşe kampanyalar duyuruyor

Maaşların zamlanmasının ardından bankalar da kredi paketlerini hazırlamaya devam ediyor. Bankalar vatandaşların kredileri kendilerinden çekmeleri adına peş peşe kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda Akbank cephesinden çok önemli bir açıklama geldi. 

 

Akbank geçtiğimiz gün müşterilerine bildirim yollayarak 70 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvuru imkanı tanıdı. Üstelik müşterilere özel bu kredide 24 ay vade yapılacak. Akbank değerlendirmeyi genel kredi puanlama kriterlerine yapıyor. Gelen bildirime tıklar tıklamaz kredi hesaplama robotuna yönlendiriliyorsunuz. Burada çekmek istediğiniz tutarı, vadeyi ya da aylık ödeme miktarı seçerek kredinizi şahsınıza özelleştirebiliyorsunuz.

Akbank kredi kartı olan, banka kartı olan müşterilerine bildirim yollayarak hızlı kredi çekme imkanı tanıdı. Akbank mobil kullanıcıları 70 bin TL'lik kredi paketini görünce sevinçten havalara uçarken 24 aya kadar vade yapılabildiği aktarıldı. 

Akbank'ın müşterilere özel bu kredi kampanyasından yalnızca mobil bankacılık ile faydalanılmıyor. Başvurularınızı SMS yoluyla da yapabilirsiniz. KREDI yazarak boşluk bırakın, Vatandaşlık Numaranızı yazın, Doğum tarihinizi GunAyYil seklinde (ornek: 01011980) formatında yazarak 4425'e gönderin.** (ÖR: KREDI TCKN 01011980) bu şekilde hızlıca kredinize başvuruda bulunabilirsiniz.

 

Akbank'ın müşterilerine özel sunduğu bu kredide 31 Temmuz 2023 tarihine kadar başvurular alınacak. Daha güzeli ise başvuru yaptığınız gibi kredi sonucunuz belli olması. Krediniz onaylandığı taktirde hemen hesaba geçiyor ve kullanıma hazır hale geliyor.