Kent Haberleri

Akbank para hediyesi verecek, 11 Aralık son gün! Sadece bunu yapmanız gerekiyor

Akbank'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanya haberi geldi. Alışverişte para verecek olan banka, bu kampanyanın son süresine ilişkin bilgi de yayınladı. Bu kapsamda Akbank tarafından 11 Kasım'da başlatılan bir kampanya hakkında da detaylı bilgi verildi

Son dönemde kampanyaları öne geçmek isteyen bankalar arasında yer alan Akbank, yeni kampanyalarını resmi hesabından duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akbank tarafından 11 Kasım'da başlatılan bir kampanya hakkında da detaylı bilgi verildi. 11 Aralık'ın son gün olduğu hatırlatılan açıklamada vatandaşların ellerini çabuk tutmasının faydalı olduğu aktarıldı. 

Akbank Kart’a özel 11 Kasım- 11 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA ve carrerfoursa.com’dan tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL chip-para , 1.500 TL ve üzeri alışverişinize ise 100 TL chip-para! Kampanyadan faydalanmak için , ilk harcamadan önce Juzdan’dan “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya “ALIŞVERİŞ” yazıp 4566’ya sms gönderebilirsiniz.

 

KAMPANYA KOŞULLARI DA BELİRTİLDİ

Akbank tarafından yapılan açıklamada kampanya koşullarına ilişkin ise şu bilgiler verildi: