Kent Haberleri

Akbank resmen çıldırdı! Verdikleri kredi ve faizi duyanlar kulaklarını temizlemeye gitti

Akbank tarafından vatandaşlara yönelik çok önemli bir kredi kampanyası başlatıldı. Bankanın verdiği kredi ve faiz oranını duyanlar şaşkınlıkla karşılandı. Vatandaşlar avantajlı kredi fırsatını daha yakından öğrenmek adına araştırma yapmaya başladı

Akbank tarafından vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir kampanyanın detayları duyuruldu. Vatandaşlar avantajlı kredi fırsatını daha yakından öğrenmek adına araştırma yapmaya başladı. 
Bu kapsamda Akbank pek çok vatandaşı mutlu edecek yeni bir kampanya başlattı. Bu noktada sıfır faizle 10 bin TL nakit avans verileceği bildirildi. Bu kampanyadan yararlanabilmek için bir de şartın olduğu aktarıldı. Akbank verdiği 10.000 TL avans sayesinde vatandaşların geçimine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Akbak’ın sıfır faizle avans kampanyasından yararlanabilmek için bazı koşullara dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. Kampanyadan 17.10.2022 – 16.12.2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklıların faydalanabileceği ifade edildi.
 

TARİHLERE DİKKAT ETMENİZ GEREKİYOR

Belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 31.12.2022 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerektiği aktarıldı. Bununla beraber 31.12.2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 15.01.2023 tarihine kadar faydalanabileceği aktarıldı.

KAMPANYANIN DETAYLARI DUYURULDU

Bu kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.
Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

FAİZ ORANI DETAYI

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
 


Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbanklı olan katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.

Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.

Kredi kartı başvurusu onaylanan Akbanklıların kullanılabilir taksitli avans limitleri kapsamındaki sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir.