Kent Haberleri

Akbank resmen gemileri yaktı. Akbank tarafından yapılan flaş açıklamaya şimdi bakın

Özel bankalar arasındaki kredi yarışı hayli ilginç bir hal almaya devam ediyor. Akbank tarafından da çok özel bir kredi kampanyası hazırlandı. İşte büyük ses getiren kampanyanın detayları... Bankalar rakiplerine fark atabilmek adına neredeyse her gün yeni bir kredi kampanyasının detaylarını vatandaşlarla paylaşıyor

Özel bankalar arasındaki kredi yarışı çok ciddi bir hal aldı. Bankalar rakiplerine fark atabilmek adına neredeyse her gün yeni bir kredi kampanyasının detaylarını vatandaşlarla paylaşıyor. O bankalar arasında yer alan Akbank da önemli bir alanda gemileri yaktı. İşte banka tarafından hazırlanan kredi kampanyasının detayları... 

 

Akbank da acil nakit ihtiyacı olanlara yepyeni bir kampanya müjdesi verdi. Bankanın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu kampanya duyurusuna göre, tapu sahipleri kendilerine yada bir başkasına ait bir evi teminat göstererek yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarını uzun vadeli ve uygun ödeme koşulları ile karşılayabilecekler. İpotekli İhtiyaç Kredisi ile kredi imkanından faydalanmak isteyen müşteriler kendilerine yada bir başkasına ait evi teminat göstererek bankanın sunmuş olduğu kampanyadan faydalanabilecekler.

Akbank kredi kampanyaları ekranından yapılan kampanya duyurusunda 'Yüksek tutarlı ve uzun vadeli ihtiyaçlarınız için, kendinize veya yakınınıza ait bir evi teminat vererek nakit ihtiyacınızı uzun vadeler ve uygun ödeme koşulları ile karşılayabilirsiniz', ifadelerine yer verildi. Kampanya ile acil nakit ihtiyacı olanlar 36 aya kadar vadeli ve uygun ödeme kolaylıkları ile bu avantajlı kampanyadan faydalanabilecekler.

KAÇ AY VADELİ OLARAK VERİLİYOR?

Akbank ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyasında kendinize ait yada bir yakınınıza ait bir evi teminat göstererek alabileceğiniz 50.000 TL'ye kadar acil nakit ihtiyacınız için 36 ay, 100.000 TL'ye kadar olan krediler için 24 ay vade ile kredi kampanyasından faydalanılabileceği duyuruldu.

Akbank ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar ipotekli ihtiyaç kredileri için 36 ay vadeli kredi için yüzde 1.87 faiz oranı belirlenirken, 100.000 TL'ye kadar olan krediler için 24 ay vadeli yüzde 1.94 faiz oranı uygulanıyor. Belirlenen faiz oranlarının yer aldığı yıllık maliyet tablosuna göre örneğin onaylanan 36 ay vadeli 50.000 TL kredi için aylık tutarı 2.040 TL, 100.000 TL olarak onaylanan 24 ay vadeli bir kredi için ise aylık taksit tutarı 5.485 TL olarak geri ödeme yapabilme fırsatı sunuyor.