Kent Haberleri

Akbank son günü açıkladı. Kaçıran pişman olur. Akbank'tan faizsiz kredi açıklaması

Akbank faizsiz kredi konusunda son gün açıklaması yaptı. Son günden sonra faizsiz kredi verilmeyecek. İşte detaylar... Ancak krediyi almak için son gün var

Akbank faizsiz kredi veriyor. Ancak krediyi almak için son gün var. Paraya ihtiyacı olanların elini çabuk tutması gerekiyor. 

 

Ülkedeki ekonomik krizin baş gösterdiği ve fiyatların her geçen gün daha da arttığı ortamda, pek çok vatandaş krediye ihtiyaç duymakta. Ancak diğer yandan kredi ile ilgili yaşanan değişiklikler, kişilerin krediden faydalanabilmesini de engelleyebilmekte. Kredi limitlerinin düşürülmesi, vade sayılarının azaltılması ve en önemlisi de kredi faiz oranlarının yükselmesi, kredi çekimlerini zorlaştıran unsurlar arasında yer alıyor. Ancak Akbank, faizsiz bir şekilde sunacak olduğu bu kredi fırsatı ile kişilere daha rahat bir kredi avantajı verecek.

Faizsiz kredi seçeneği sunan bankalar arasından öne çıkmayı başaran Akbank, 15 Temmuz 2023’e kadar Akbank müşterisi olan herkese 15 bin TL’ye kadar kredi verecek. Bankanın bu kredi fırsatından yararlanabilmek için ilk kez Akbank müşterisi olmak ve ilk kez kredi kartı başvurusu yapıyor olmak gerekiyor.

Banka, geri ödemeler için 6 aya kadar vade imkanı da vermekte. Bankanın sağladığı bu avantajlar sayesinde pek çok kişi, oldukça rahat bir şekilde kredi kullanabilecekler. Banka sağlamış olduğu bu kredi kampanyasında ise sıfır faiz uygulayacak. Böylece kredi kullanan kişiler, geri ödemeleri çok daha kolay bir şekilde yapabilecekler. Üstelik kredi masrafları da diğer bankalara göre daha az olacak.

Akbank’ın sunmuş olduğu faizsiz kredi fırsatından yararlanmak oldukça kolay. Bunun için öncelikle Akbank mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olmak gerekiyor. Akbank müşterisi olmak için kişilere 15 Temmuz’a kadar süre verilmiş durumda.

Bu tarihe kadar Akbank müşterisi olma işlemlerini tamamlamış olanlar ise ilk kez kredi kartı başvurusunda bulunmak zorundalar. Bu işlemleri de eksiksiz bir şekilde yerine getiren kişiler, bankanın faizsiz nakit avansını kullanabilecekler.

Kişiler gerekli işlemleri eksiksiz bir şekilde yerine getirdikleri taktirde, 31 Ağustos 2023’e kadar faizsiz nakit avans fırsatını değerlendirebilecekler. Akbank, faizsiz nakit avans kredisinde müşterilerine 15 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunacak. Dileyenler bu limitin altında da nakit avans kullanabilecekler.

# kredi kampanyası, faizsiz kredi, sıfır faizli kredi, Akbank faizsiz kre