Ekonomi

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!İşte haberin ayrıntıları…

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomi yönetimi için, "Türkiye, 2023 genel seçimlerini izleyen yeni dönem içerisinde finansal piyasalara karşı güven verip, uluslararası tecrübeye sahip bir ekonomi yönetimi ile yola çıkmak üzere” dedi.

İşte haberin ayrıntıları…

Akbank'tan yapılmış olan açıklamada yeni ekonomi yönetimine dair değerlendirmeleri bulunan Dinçer, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in tecrübesine ve geçmiş dönemlerdeki başarıları ile bir kez daha Türkiye'ye önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Bu bilgilere ek olarak da uluslararası alandaki tanınırlığı ve deneyimi ile ön plana çıkan ve TCMB Başkanı olarak atanmış olan Hafize Gaye Erkan'ın da üstlendiği bu görevde başarılı olacağına emin olduğunu vurgulayan Dinçer, şu ifadelere yer verdi;

"Kendisinin bu göreve gelen ilk kadın başkan olmasını özellikle ülkemiz adına çok değerli bulduğumu belirtmek isterim. Bu önemli sorumluluk kapsamında uluslararası görevini bırakarak, ülkemize geri dönmüş olan Erkan'ın yurt dışındaki parlak Türk gençleri için de ilham kaynağı olacağına son derece inanıyorum.

Aynı zamanda BDDK Başkanlığı görevini Sayın Mehmet Ali Akben'den devralan Sayın Şahap Kavcıoğlu'nun geçmiş dönemdeki deneyimleri ile sektörümüze önemli katkıları olacağına eminim. Sayın Akben'e de uzun yıllardır sektöre vermiş olduğu kıymetli hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Türkiye, 2023 genel seçimlerini izleyen yeni dönemde de finansal piyasalara güven verecek, uluslararası tecrübeye sahip bir ekonomi yönetimi ile yola çıkıyor."

AKBANK’TAN HESAPLARA 3.000 TL YATIRILACAK!

Türkiye’nin bilinen özel bankalarından biri olan Akbank, çok konuşulacak bir kampanyasını duyurdu. Akbank, yaz aylarının gelmesi ile beraber tatil sezonunun açılması üzerine turizm sektörüne dair bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya şartlarına uyum sağlayan müşterilerin tam 3 bin TL kazanacağını aktaran Akbank, kampanyanın ayrıntılarını ve katılım koşullarını da açıkladı.

Kampanyadan yararlanmak için öncelikle müşteriler “ 1011TATIL10 ” davet kodu ile Akbank Mobil uygulamasından Akbanklı olan vatandaşlar  Haziran, Temmuz, Ağustos ayları boyunca Akbank kredi kartlarıyla Tatilsepeti.com ve Restoran sektöründe gerçekleştirecek olan aylık 10 bin TL ve üzeri harcamalarına her ay bin TL, 3 ayda toplam 3 bin TL geri verilecek.”

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak balonunda beklenilmeyen kıpırdanma!

Emekli ve memura son yılların rekor maaş artışı ufukta göründü! İşte Temmuz ayı zammının alt limiti!