Kent Haberleri

Akbank’ın bu kampanyası büyük ilgi gördü! Herkese bin TL dağıtıyor! Akbank kesenin ağzını açtı!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank tarafından müşterilerini sevindiren bir kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında bin TL hediye edilecek. Akbank, yaptığı açıklamada, "Siz de Axess sahibi olarak kampanya ve fırsatlardan hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz

Akbank tarafından kampanyaya ilişkin yapılan duyuruda ilk defa Axess’e başvurarak, yapılacak her bin TL ve üzeri harcamaya 200 lira ve toplam bin liraya varan chip-para kazanılacağı belirtildi. Akbank, yaptığı açıklamada, "Siz de Axess sahibi olarak kampanya ve fırsatlardan hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik ilk sene kart ücreti ödemeden." İfadeleri kullanıldı.

BİN TL HEDİYE EDİLECEK 

Kampanya ayrıntıları ile ilgili Akbank tarafından yapılan duyuruda, 01 Şubat 2023 öncesi açık Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, 01 Şubat 2023 –28 Şubat 2023 tarihleri arasında, ilk defa Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 28 Şubat 2023 tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklı müşteriler için geçerli olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada, “Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz” denildi.

İşte detaylar...

Başvuru formunda “Kartımın hemen dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek hemen dijital kullanım özellikli kart sahibi olunabilecek. Aynı zamanda, söz konusu kart, adrese ulaşmadan internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanılacak. Banka tarafından yapılan duyurunun devamında 01 Şubat 2023 –28 Şubat 2023 tarihleri arasında başvurusu onaylanan Akbank müşterileri, kampanya kapsamında 15. Mart 2023’e kadar yapacakları her bin TL ve üzeri harcamaya 200 lira ve toplamda ise bin TL’ye varan chip-para kazanabilecek.

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanyanın ayrıntılarıyla ilgili yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

“Kampanya kazanımı aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılacak olan ilk bin liralık harcama için geçerlidir.
Free, Troy, Ticari kartlar, Ek kart, Öğrenci kartları ve Sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.
Kampanya bireysel düzeyde gerçekleştirilecektir.

Akbanklılar kampanya boyunca toplam bin liraya kadar varan chip-paraya ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilir.

Kampanyadan kazandığınız chip-para, ilgili işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir.

İptal edilen işlemlerde, chip-para kazanımlarının da iptal edilecek.”

Aile Bakanlığı’ndan yeni bir destek ödemesi daha! Başvuran herkese düzenli olarak 500 TL ödenecek!

Türk Hava Yolları yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Detaylar belli oldu!

Emeklilere müjde! Rekor düzeyde ödeme yapılacak! Hesabınızı kontrol edin!