11 / 05 / 2024

Akbank'ın buyukkirmiziev.com sitesine ödül!

Akbank'ın buyukkirmiziev.com sitesine ödül!

 Akbank 'ın herkese açık mortgage kredisi bilgilendirme, hesaplama ve başvuru sitesi www.buyukkirmiziev.com  Interactive Media Awards “Seçkin Başarı ” ödülüne layık görüldü.  



 

Akbank Büyük Kırmızı Ev internet sitesi www.buyukkirmiziev.com, interaktif dünyanın en saygın yarışmaları arasında yer alan Interactive Media Awards 'da (IMA) “Seçkin Başarı “ ödülünü kazandı. Ziyaretçilerine sunduğu zengin içerik ve araçlara sahip Akbank Büyük Kırmızı Ev internet sitesi, kullanışlı ve şık tasarımı ile web dünyasının en prestijli ödüllerinden birini aldı.

Bağımsız bir kurum olan Interactive Media Council tarafından düzenlenen Interactive Media Awards, dünyanın önde gelen web sitesi tasarımcı, yazılımcı, programcı, reklamcılarıyla dijital alanda çalışan diğer profesyonelleri bir araya getiriyor.

Yarışma çerçevesinde interaktif web siteleri, “tasarım, içerik, işlevsellik, kullanılabilirlik ile web standartları ve browser 'lara uygunluk ” dallarında değerlendiriliyor. Dünyanın her ülkesinden katılımcıların yarıştığı Interactive Media Awards ile, en yüksek standartlara sahip interaktif web sitesi projeleri ödüllendiriliyor.

Yarışmanın ana sponsorluğunu üstlenen Interactive Media Council, interaktif dünyada kalite standartlarını yükseltme ve en iyi uluslararası örnekleri belirlemek amacıyla, web sitesi tasarımı, reklamcılık, halkla ilişkiler, habercilik ve yayımcılık sektörlerinin önde gelen uzmanları tarafından kuruldu. Halen 14 ülkeden 100 profesyonelin katılımıyla faaliyetlerini sürdüren New York merkezli kurumun ödül jürisinde, Cadbury Schweppes Reklam Müdürü Romina Bonheur, Blip.tv Kurucu Ortağı Dina Kaplan, CNNmoney.com'dan Aaron Gallagher, Time Warner İş Geliştirme'den Nicholas Carlos gibi isimler yer alıyor.



Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, “Akbank olarak müşterilerimize daha yakın olmak, hizmetlerimizle müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her an her yerde yanlarında olmak için teknolojideki gelişmeleri yakından takip ediyor ve uygulamalarımızla sektöre öncülük ediyoruz. Büyük Kırmızı Ev internet sitesi ile de Akbank müşterisi olsun olmasın tüm ziyaretçilerimize ihtiyaç duydukları noktada mortgage konusundaki uzmanlığımızı sunuyoruz. İnteraktif Medya Council 'dan aldığımız bu ödül, 2006 yılından bugüne hizmet veren sitemiz ile ulaştığımız başarının bir ifadesi. Akbank olarak, uygulamalarımızı ihtiyaçlar ve teknolojik gelişmeler paralelinde geliştirerek bankacılık hizmetlerimizi en kolay ulaşılabilir mecralarda sunmaya, ihtiyaç duyulan her yerde olmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Akbank Büyük Kırmızı Ev internet sitesi hakkında

Büyükkirmiziev.com konut kredisi arayan herkese açık

Büyük Kırmızı Ev internet sitesi, 2006 yılından bu yana mortgage ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen ziyaretçilere hizmet veriyor. Akbank müşterisi olsun olmasın herkesin faydalanabildiği sitede aşağıdaki içerikleri bulmak mümkün;

• Akbank mortgage ürünleri ile ilgili detaylı bilgiler,

• Mortgage kanunu, mortgage rehberi, kredi sözlüğü gibi faydalı bilgiler

• Akbank 'ın güncel mortgage kampanyaları ve faiz oranları

• Akbank 'ın anlaşmalı olduğu konut projeleri ve sunulan fırsatlar

• İhtiyaca yönelik hesaplama araçları ve bütçeye uygun ürün teklifleri

• Online konut kredisi başvurusu

Konut kredisi hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen ziyaretçiler yalnızca ad soyad ve iletişim bilgilerini bırakarak site üzerinden aranma taleplerini iletiyorlar. Talep, anında mortgage konusunda uzman Büyük Kırmızı Hat Danışmanlarına iletiliyor ve uzmanlarımız ziyaretçiyi hemen arıyor.

Mortgage ile ilgili soruların yanıtlandığı telefon görüşmesinde dileyen ziyaretçilerin başvurusu alınıyor. Başvurusu onaylananlar ziyaretçiler  şubeye yönlendiriliyor. Kredi onayı online olarak şubeye iletilen  müşterinin kredi kullanım süreci şubede tamamlanıyor.

 


Geri Dön