Ekonomi

Akbank`ın dev kampanyası için son 4 gün!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan güzel bir haber daha geldi. Bu kampanyadan yararlanmak için hemen deneyin. İşte tüm detaylar... Akbank, geniş çaplı bir kampanyanın detaylarını bu ayın başlarında resmi internet sitesinde açıklamıştı

Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan yeni kampanyası için müjde geldi. Akbank, geniş çaplı bir kampanyanın detaylarını bu ayın başlarında resmi internet sitesinde açıklamıştı. Akbank Axess'e göre kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. Akbank, kampanyanın tüm detaylarını Axess resmi internet sitesinde duyurdu. Yukarıdaki kampanyanın adı "CarrefourSA'larda 100 TL'ye varan chip-para!" olarak açıklandı.

Akbank, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

"Axess’e özel 15 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 75 TL chip-para veya 1.500 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 100 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 14 Ocak 2023 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir."

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 

KAMPANYA AYRINTILARI!

Bu Xiaomi telefonlar MIUI 14 güncellemesi alamayacak!
Android 13 alacak Xiaomi telefonlar açıklandı! İşte güncel liste!
Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT'den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!