29 / 04 / 2024

Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı! Tam 300 TL Chip-Para verecek!

Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı! Tam 300 TL Chip-Para verecek!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı. Söz konusu kampanya kapsamında tam 300 TL Chip-Para verilecek. İşte Akbank'ın Eylül 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...



Eylül ayının son günlerine girerken bankalar da yeni kampanyalarını peş peşe açıklıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank da yeni kampanyası için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Akbank başlattığı son dakika kampanyası kapsamında tam tamına 300 TL chip-para verecek.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, pek çok kişinin yüzünü güldüren bu fırsatın detayları ile ilgili olarak Axsess’in resmi internet sitesi üzerinden de bir son dakika bilgilendirmesi yapıldı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bugün itibarıyla başlayan ve 30 Eylül 2023 tarihinde sona erecek olan yeni kampanya kapsamında, Teknosa mağazaları ve teknosacom'dan tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 3 bin Türk Lirası ve üzeri peşin ve taksitli alışverişe 300 Türk Lirası chip-para verileceği Axess tarafından duyuruldu.

Yine söz konusu kampanya ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre  yüzleri güldüren bu kampanyanın başlamasından sonra kampanyadan nasıl faydalanılacağı ve söz konusu kampanyanın detayları da merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı.

Akbank ın flaş kampanyası bugün başladı! Tam 300 TL Chip-Para verecek!

Yine verilen bilgilere göre, Axsess de resmi web sitesi üzerinden yayımlamış olduğu bilgilendirme metni kampanyanın detaylarını da açıkladı.

AKBANK EYLÜL 2023 KAMPANYASI


Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 27-30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olan söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından ‘TEKNOSA’ yazarak 4566 kısa mesaj atarak kayıt olmaları gerekli. Yine paylaşılan bilgilere göre, belirtilmiş olan kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt olunduğuna ilişkin bilgi iletilmesinden sonra söz konusu kampanyaya katılım sağlanmış olacak. 

Yine paylaşılan detaylara göre merakla beklenen bu kampanya çerçevesinde, Axess’e özel Teknosa mağazaları ve Teknosacom'da 27-30 Eylül tarihleri arasında tek bir seferde 3 bin Türk Lirası ve üzeri ilk harcamaya 300 Türk Lirası chip-para fırsatı sunulacak. Yine paylaşılan detaylara göre, ayrıca dokuz aya varan varan taksit imkanı da sunuluyor.


Geri Dön