27 / 04 / 2024

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.



Akbank’ın tepe noktasında bayrak değişimi yaşandı. Bankanın genel müdürü Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkan yardımcılığına getirilirken boşalan koltuğa ise Cenk Kaan Gür atandı.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bankamızda çok önemli bir bayrak değişimi yapıyoruz. Kurumumuzda 21 senedir önemli görevler üstlenen, 12 yıla yakın da Genel Müdürlük koltuğunda oturan Sayın Hakan Binbaşgil, görevini Sayın Kaan Gür’e bırakacak. Kendisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Murahhas Üye olarak önemli bir pozisyonda göreve devam edecek. Hakan Bey’in uzmanlığı ve bilgi birikimiyle bu yeni görevinde de Akbank’a önemli katkılarda bulunacağına yürekten inanıyorum. Yeni Genel Müdürümüz Kaan Bey, bankacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle çok deneyimli bir isim. 2011-2017 yılları arasında Akbank üst yönetiminde de görev yapan Kaan Gür; tüm tecrübe ve birikimiyle yuvaya geri dönüyor. Kendisi Hakan Bey’den aldığı bu güçlü bayrağı daha da iyi noktalara getirecektir.”

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

YAKIN DESTEKLERİM SÜRECEK

Dunya.com’daki habere göre Hakan Binbaşgil de konuyla ilgili şöyle konuştu: “Eski bir Akbanklı ve lider kadromuzun başarılı bir üyesi olan Sayın Kaan Gür’e Genel Müdürlük görevini teslim etmekten memnuniyet duyuyorum. Akbank yeni dönemde de yenilikçi stratejik çizgisine aynı şekilde devam edecektir. Uzun yıllar güvenini ve desteklerini hep yanımda hissettiğim Sayın Suzan Sabancı Dinçer ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim. Bankamızın gelişimine olan yakın desteklerim devam edecektir.”

YENİ UFUKLARA TAŞIMAYA HAZIRIZ

Akbank’ın yeni Genel Müdürü Kaan Gür, Akbank’a yeniden katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Akbank’ın Genel Müdürlük koltuğunda oturmak büyük bir onur ve ayrıcalık. Akbank’ın gelecek dönemde, Sayın Hakan Binbaşgil’in bizlere bıraktığı sağlam temeller üzerinde daha da büyüyeceğine olan inancım tam. Akbank’taki güçlü ekiple birlikte bankayı yeni ufuklara taşımak için hazırız.”


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön