27 / 04 / 2024

Akbank'tan 0 faizli ihtiyaç kredisi için son 4 saat uyarısı! Borcu olanlar hesaplara tak diye yatan krediyi kaçırmayın

Akbank'tan 0 faizli ihtiyaç kredisi için son 4 saat uyarısı! Borcu olanlar hesaplara tak diye yatan krediyi kaçırmayın

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank tarafından başlatılan 0 faizli ihtiyaç kredisi için başvurular bugün sona erecek. İşte Akbank'ın 0 faizli ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar...



Borcu olan pek çok kişi bankaların düşük faizli kredi kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Borçlarını faizsiz olarak kapatmak isteyen vatandaşlar da hangi bankanın 0 faizle kredi verdiğini merak ediyor. En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank tarafından başlatılmış olan 0 faizli ihtiyaç kredisi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

Peki Akbank 0 faizli kredinin detayları neler? Akbank 0 faizli kredi nasıl kullanılır? Akbank 0 faizli krediyi kimler kullanabilir? İşte Akbank tarafından tek tek açıklanan o detaylar...

22 Ocak 2024 tarihinde başlatılan kampanyadan Akbank Mobil’i indirerek “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyip sadece ilk kez ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşteriler yararlanabiliyor.

Borcu olan vatandaşların radarına giren 0 faizli kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanmasından sonra Akbank Mobil üzerinden yapılabiliyor. Mobilden Akbanklı olan yeni müşteriler müşteri olduktan sonra 10 gün içerisinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor. 

Akbank tan 0 faizli ihtiyaç kredisi için son 4 saat uyarısı! Borcu olanlar hesaplara tak diye yatan krediyi kaçırmayın

0 faizli ihtiyaç kredisine yapılan başvuruların olumlu şekilde değerlendirilmesinden sonra onaylanmış olan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Akbank şubeleri aracılığı ile kullanılabilecek.

Akbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında kullanılacak olan minimum kredi tutarı bin Türk Lirası olarak açıklanırken, maksimum kredi tutarı ise 10 bin Türk Lirası olarak açıklandı. Söz konusu kredi için maksimum vade de 6 ay olarak belirlendi.

Yine Akbank tarafından paylaşılan detaylara göre daha önce mobilden Akbanklı olup yüzde 0 ya da  yüzde 0,99 faizli avantajlı kredi kampanyalarımızdan faydalanan müşteriler söz konusu bu kampanyadan yararlanamaz.

Ayrıca Hayat sigortası prim tutarı; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstereceği için toplam geri ödeme tutarına dahil edilmedi.


İstanbul ve Ankara'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 adet arsa satılıyor! 

Gram altın için son dakika uyarısı geldi! İslam Memiş çok dikkatli olun diyerek, 20 Mart'tan sonrasını işaret etti!

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!


Geri Dön