Ekonomi

Akbank'tan 1 yıl geri ödemesiz kredi kampanyası! Üstelik istediğin zaman ödeme fırsatı!

Akbank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak kampanyalarda çığır açmaya devam ediyor. Son yıllarda müşterilerin tercihi olan 3 ay, 6 ay ve 12 ay geri ödemesiz kredilere yönelik talepler de artarken, banka müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya devam ediyor.Özellikle Axess kartta yaptığı kampanyalarla müşterilerinin beğenisini kazanan banka, son olarak 10

Banka, çağı takip etmesi ve teknolojik yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken bir banka olarak biliniyor. Özellikle Axess kartta yaptığı kampanyalarla müşterilerinin beğenisini kazanan banka, son olarak 10.000 TL faizsiz kredi kampanyasıyla da gündeme gelmişti.

Akbank, müşteri sayısını arttırmak için şimdi de tam 1 yıl ödemesiz ya da 1 yıl içerisinde istediğiniz zaman ödemeli kredi verme kararı aldı. Bu kampanya kapsamında, ihtiyaç sahibi olan müşterilerine özel fırsatlar sunulacak. Banka tarafından yapılan açıklamada, 1 yıl ödemesiz kredi kampanyasından yararlanacak olan müşterilerin belirli bir gelir düzeyine sahip olmaları gerektiği belirtildi.

Akbank’ın 12 Ay geri ödemesiz kredi fırsatı

Akbank, esnaflara yönelik 12 ay geri ödemesiz kredi vermeye başladığını duyurdu. Banka, bu kredi için şu açıklamayı yaptı: "Esnafımız kredi başvurusunu şimdi yaparak, ödemesini 1 yıl içerisinde istediği zaman ve istediği tutarda gerçekleştiriyor. Bu sayede işler iyi gittiğinde ya da kötü gittiğinde ise az ödeme imkânı sağlanacak. Finansman ihtiyacı olan esnafların rahat bir nefes alacağına dikkat çekildi.

Banka yetkilileri, bu uygulamayla esnafların işlerini büyütmelerine ve geliştirmelerine destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Akbank'ın hayatın kalbinde olduğuna vurgu yapıldı.

Akbank 1 yıl ödemesiz kredi detayları

Kampanyaya göre, tüketiciler, 12 ay vadeli spot kredi başvurularında "olduğunda öde" seçeneğini tercih edebilecekler. Bu seçenekle birlikte, anapara ödemesini kredinin vadesini aşmamak kaydıyla istedikleri zaman yapabilecekler.

Kredi faizi, Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında uygulanacak. Ancak faiz oranlarındaki değişiklikler kredinizi etkilemeyecek. Ayrıca, kredi anaparanızı erken kapatmak isterseniz, erken kapatma komisyonu ödemek zorunda değilsiniz.

Başvuru yapmak için cep telefonunuzdan "OLDUGUNDAODE" yazarak arasında bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazıp 4425'e bankaya SMS göndermeniz gerekiyor.

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı! Hemen bakın

Akbank'tan 0 faizle 20 bin TL kredi fırsatı!