Ekonomi

Akbank'tan 20 bin TL faizsiz kredi imkanı! Akbank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi...

Faizlerin rekor seviyelere yükseldiği bu günlerde Akbank'tan bir kampanya geldiği belirtildi. Akbank yeni müşterileri için kesenin ağzını açtı. Akbank ilk kez müşterisi olacaklara 20 bin Türk Lirası faizsiz kredi veriyor. Akbank 0 faizli kredi kampanyası bitti mi?

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının yükselmesi ile beraber bankalar yeni müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu süreçte, vatandaş faizsiz kredi veren bankaları araştırmaya başladı. İlk defa Akbank'lı olanlara faizsiz 20 bin Türk Lirası kredi veriliyor. Hem de 3 taksit imkanı sunuluyor. Akbank 0 faizli kredi kampanyası bitti mi?

FAİZSİZ KREDİ KİMLERE VERİLİYOR?

31 Mayıs 2024 tarihe kadar Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar yararlanabiliyor. Yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta Akbank Mobil üzerinden başvurmaları ve 31 Mayıs tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor. 

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan yararlanabilecekler.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir. Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar yalnızca Akbank Mobil üzerinden kredi kartına başvurabilir.

10 bankada peş peşe deprem! Fibabanka, Akbank, Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, ING ve 3 banka daha az önce açıkladı!

Bankalar emekli maaşına ne kadar promosyon veriyor? Güncel promosyon rakamları...

100 bin TL'nin 92 günlük faizi ne kadar? İşte Mayıs 2024 Yapı Kredi, TEB, Akbank, ING, Enpara faiz oranları!

Akbank'tan emeklilere 31 Mayıs 2024 uyarısı! Hesaplara maaşlara ek olarak 17 bin 500 TL yatırılacak!