27 / 04 / 2024

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Akbank'tan 300 bin TL'lik

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.



Akbank, resmi web sitesi üzerinden 300 bin TL İlk Evim Konut Kredisi için örnek ödeme tablosunu paylaştı. Buna göre, 48, 84 ve 120 ay vadeli konut kredisi geri ödemesinde de faiz oranlarının değiştiği kaydedildi. Öte yandan , konut kredisi çekmek isteyenler için Akbank'ın sunduğu krediye ilişkin detaylar nelerdir?

YÜZDE 2,80'DEN BAŞLAYAN FAİZ ORANI

Akbank İlk Evim Konut Kredisi yüzde 2,80’den başlayan faiz oranları kapsamında vatandaşlara kredi vereceğini duyurdu. Faiz oranlarının değişebileceğini kaydeden Akbank, kişiye özel ödeme planlarının yanı sıra uygun ödeme koşullarının da sunulacağını belirtti.

Bütçeye uygun olan konut kredisi seçenekleri ile ilgili olarak merak edilenler ise Akbank tarafından aktarıldı! Akbank, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Kendi evinize taşınmak için krediniz Akbank’ta.

Akbank’a gelin, ayda %2,80'den başlayan faiz oranları ile ​kendi evinize geçin.​​

Uygun ödeme koşulları ve kişiye özel ödeme planlarını sizlere sunuyoruz.

Bütçenize uygun Konut Kredisi seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için sizi şubelerimize bekliyoruz” açıklaması yapıldı.

Akbank tan 300 bin TL lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU YAYIMLANDI

Akbank, konut kredisine ilişkin örnek ödeme tablosunu yayımladı. usakgundem.com'da yer alan verilere göre; 300 bin TL kredi çekilmesi halinde 48 ay vadede faiz oranının yüzde 3,50 olacağı belirtildi. Taksit tutarının 12.991,94 T olacağı ifade edilen kredi de geri ödeme 639.732,84 TL olarak ifade edildi.

300 bin TL’yi 84 ay vade ile çekmek isteyenler için uygulanacak faiz oranı yüzde 3,15 olarak kaydedildi. Aylık taksit miktarı ise 10.203,97 TL olarak ifade edildi. Akbank 300 bin TL’yi 120 ay vadede ödemek isteyenler için faiz oranının yüzde 2,80 olduğunu ve aylık taksitin 8.717,10 TL’den olacağını bildirildi.

Garanti BBVA'dan 300 bin TL'lik ihtiyaç kredisi!

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı
Bankaların 100 bin TL'nin 32 günlük mevduat getirisi ne kadar? Banka banka yenilenen mevduat faiz oranları!

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön