Kent Haberleri

Akbank'tan 42 bin TL açıklaması geldi

Akbank tarafından birçok vatandaşımızı yakından ilgilendiren 42 bin TL açıklaması geldi. Bu birçok vatandaşımızın cebine iyi gelecek.

Emekli maaşlarına zam yapılmasının ardından bankaların hamleleri de hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Akbank tarafından da flaş bir açıklama gerçekleştirildi. 

42 bin TL konusunda yapılan açıklama birçok vatandaşımızın cebine de iyi gelecek. Vatandaşlarımızın buna ihtiyacı var. 

Hem kamu bankaları hem de özel bankalar bünyesine dahafazla müşteri katmak ve mevcut müşterilerinin de yüzünü güldürmek için yüksek promosyon ödemeleri yapıyor. Bankalar, bu kapsamda resmen birbirleriyle yarış haline girerken, birçok bankadan rekor promosyon haberi geliyor.

Buna göre, Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev alan çalışanlar, Akbank’tan 42 bin TL promosyon ödemesi alacak. Akbank’ın yaptığı promosyon ödemesinin bu çalışanların ekonomik yükünü hafifleteceği düşünülürken, diğer bankalardan da yüksek promosyon ödemesinin yapılması bekleniyor.Akbank’tan emekli promosyonuna ilişkin yapılan açıklama ise şu şekilde: “SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli aylığını 31 Ağustos’a kadar Akbank’a taşıyan ve üç sene süresince emekli aylığı Akbank'tan almayı kabul edenler 15 bin TL'ya kadar promosyon ödemesi alabilecek. kampanya döneminde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 lira, toplamda 2 bin 500 lira chip-para ile 17 bin 500 lira ödül kazanabilecek. Bunun yanı sıra, herhangi bir Akbank şubesinegitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi vasıtasıyla emekli aylığınızı kolay bir şekilde Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.”