Kent Haberleri

Akbank'tan bayram için büyük fırsat

Akbank'tan bayram için büyük fırsat geldi. Faydalanmak isteyen vatandaşların hemen bakması gerekiyor.Akbank'tan müşterilerini heyelandıran bir bayram fırsatı geldi

Temmuz ayından sonra promosyon ve avantajlı kredi paketlerini artırması beklenen bankalar bayramda da atağa devam ediyor. Akbank'tan müşterilerini heyelandıran bir bayram fırsatı geldi. 

Akbank, yeni müşterisi olacak kişilere bayram hediyesi veriyor. Başlatılan bu kampanyaya göre Akbank’ın mobil uygulaması üzerinden Akbank müşterisi olanlar, faizsiz bir şekilde nakit avans kullanabilecekler. 14 Temmuz’a kadar geçerli olacak bu kampanya ile pek çok kişi acil nakit ihtiyacını da karşılayabilecekler.

Akbank’ın faizsiz ve masrafsız olarak vereceği taksitli nakit avans, oldukça cazip bir teklif olarak görülüyor. 13 Haziran 2023 itibari ile başlayan bu kampanya, 14 Temmuz 2023’e kadar devam edecek. Bu tarihler arasında, Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olan kişileri, kampanyadan kolaylıkla faydalanabilecekler.

Kampanyanın tam da bayrama yakın bir tarihte başlamış olması, Akbanklı olacak yeni müşterilere bayram hediyesi gibi olacak. Telefonlarına Akbank Mobil indirerek, Akbank müşterisi olan kişiler, nakit ihtiyaçlarını avantajlı ve kolay bir şekilde giderebilecekler.

Yeni Akbanklı olacak olan müşterileri, Axess ve Wings karta başvurduklarında, kampanyadan yararlanma hakkı kazanmış olacaklar. Ancak bu başvuruların 25 Ağustos 2023 tarihine kadar onaylanmış olması da gerekiyor. Başvuruları onaylanan kişiler ise 31 Ağustos’a kadar bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Akbank, bu kampanya ile sıfır faizle 15 bin TL’lik nakit avans verecek. Böylece müşteriler geri ödemelerde de oldukça rahat olacaklar. Geri ödemelerde ise 6 aya kadar vade imkanı sağlanacak.

AKBANK'TAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANLARI

Akbank, yeni müşterileri için faizsiz bir şekilde 15 bin TL’lik nakit avans fırsatı verirken, Haziran ayı için başka imkanlar da sunuyor. Banka, sıfır faizle 15 bin TL nakit avans kampanyasının yanı sıra, daha yüksek limitler için de düşük faiz oranları ile nakit avans veriyor. Bankanın daha yüksek tutarlarda vereceği nakit avanslar için belirlemiş olduğu faiz oranı ise %1.36 olarak karşımıza çıkıyor. Böylece nakit ihtiyacı olan ve daha fazla nakde ihtiyacı olan kişiler, oldukça avantajlı bir şekilde Akbank kampanyalarından faydalanabilecekler.

Akbank’ın sıfır faizli 15 bin TL’lik kampanyasından ve daha yüksek miktarlarda, düşük faizli nakit avans fırsatlarından yararlanmak isteyenler, 14 Temmuz’a kadar gerekli işlemleri yaparak Akbank müşterisi olabilirler.