Kent Haberleri

Akbank'tan emekli promosyon haberleriyle ilgili 9.9 büyüklüğünde deprem! Acil bakın

Geçtiğimiz aylardan bu yana devam eden emekli promosyon yarışında art arda üzen haberler gelmeye devam ediyor. Akbank da emekli vatandaşların hoşuna gitmeyecek bir açıklama gerçekleştirdi. Bankalar emeklileri kendi bünyelerine katmak adına büyük çabaya girişti

Emekli promosyon yarışına geçtiğimiz aylarda bankalar tarafından çok önem verildi. Bankalar emeklileri kendi bünyelerine katmak adına büyük çabaya girişti. Hatta yılbaşından sonra emekli promosyonlarına zam yapılması bekleniyordu ancak tam tersi bir gelişme yaşandı. Emekli promosyonlarıyla ilgili emeklileri üzen kararı alan bankalardan biri de Akbank oldu. 

Akbank’tan kötü haber bugün geldi. Gelen bir son dakika haberine göre emeklilerle ilgili bankadan şok bir açıklama geldi. Gelen son habere göre emekli promosyon ödemelerinde azaltılmaya gidildi. Bankalar son dönemlerde emekli promosyon ödemelerini düşürmeye başladı. Bu kervana Akbank’ta katıldı.

Akbank, son dönemlerde yaptığı kampanya ile emeklileri kendi bünyesine çekmişti. Geçtiğimiz günler de emekli promosyon ödemesi sona erdi. Buna göre yeni kampanya açıklandı. Banka, 30 Kasım tarihine kadar yeni bir kampanya başladı.

Açıklanan yeni kampanyaya göre en yüksek promosyon rakamı 7 bin TL olacak ve bu rakamı 10 bin TL üzerinde olanlar alabilecek.

Akbank’tan yapılan açıklamada şöyle denildi:

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Kasım – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

ESNAF DAVET ET KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Akbank emekli promosyonlarında azaltmaya gitti ancak diğer kampanyalarına devam ediyor. O kampayalardan biri de esnaf davet et kampanyası. O kampanya hakkındaki detaylar ise şu şekilde: