Kent Haberleri

Emeklilere güzel haber! Hemen buraya bakın, fırsatı sakın kaçırmayın!

Akbank, emekli promosyonları konusunda sürpriz rakamlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Emeklilerin büyük ilgi gösterdiği promosyon ödemelerinde Akbank, liderliğe oynamaktadır. Detaylar haberimizde... Emekliler arasında sıkça araştırılan promosyon ödemelerinde Akbank, Mayıs ayına özel güncellemeler yaparak emekli vatandaşları müşteri portföyüne katmayı hedefliyor

Akbank, emekli vatandaşlarına yönelik promosyon ödemelerinde güncelleme yaparak dikkatleri üzerine çekiyor. Emekliler arasında sıkça araştırılan promosyon ödemelerinde Akbank, Mayıs ayına özel güncellemeler yaparak emekli vatandaşları müşteri portföyüne katmayı hedefliyor. Akbank'ın duyurduğu promosyon güncellemesi, emeklilerin ilgisini çekiyor. İşte detaylar:

EMEKLİLERE İMZAYA KARŞILIK BİR TOMAR PARA

Akbank, güncellenen emekli promosyon ödemeleriyle milyonlarca emeklinin ilgisini çekiyor. 2022 yılından itibaren başlayan emekli promosyon ödemeleri, emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor.

Son aylarda emekli promosyon ödemeleri, emekli maaşlarına yapılan zam ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile ivme kazandı. EYT kapsamında emekli olan 2 milyon 250 bin vatandaşa emeklilik hakkı tanındı.

EYT'den emekli olan vatandaşları bünyesine katmak isteyen bankalar, promosyon güncellemeleri gerçekleştiriyor. Yüksek promosyon ödemeleri yapan bankalardan biri olan Akbank, Mayıs ayı güncel promosyon ödemelerini duyurdu. Emekli vatandaşların ilgisini çeken Akbank, imza atan emekliye bir tomar para veriyor.

 

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Akbank, emekli vatandaşlara sunduğu promosyon ödemelerinde güncellemeleri sürdürüyor. Belirli maaş aralıklarına göre verilen emekli promosyon ödemeleri 7.000 TL'ye kadar yükselirken, emekli vatandaşlardan 12 ay boyunca her ay 1.000 TL harcama yapma taahhüdü karşılığında 1.500 TL chip-para hesaplarına yatırılacak. Toplamda verilen promosyon miktarı ise 8.500 TL olarak biliniyor.

Emekli promosyonundan faydalanmak için öncelikle maaşınızı Akbank'a taşımanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirmek için banka şubesine gitmenize gerek yok. Mobil uygulama, müşteri hizmetleri, internet sitesi veya banka şubesinden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

AKBANK'TA GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI

Emekli vatandaşlara verilecek promosyon ödemeleri sık sık güncelleniyor. Akbank'ta maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri şu şekildedir: