Kent Haberleri

Akbank'tan emeklilerle ilgili flaş açıklama! Emekli maaşı alanları ilgilendiriyor

Akbank'tan emekli vatandaşlara yönelik önemli bir adım geldi. Banka, emeklilere yönelik önemli bir miktarda promosyon ödemesi gerçekleştirecek. Emekli vatandaşların bu konudaki talepleri devam ederken, bankalar da emeklilere yönelik promosyon çalışmalarını sürdürüyor

Emekli vatandaşlar kendilerine yapılan maaş zammının yeterli olmadığını dile getirerek yeni bir zam daha yapılması gerektiğini ifade ediyor. Emekli vatandaşların bu konudaki talepleri devam ederken, bankalar da emeklilere yönelik promosyon çalışmalarını sürdürüyor. Bu yönde bir adım Akbank'tan geldi. 
 

Akbank emekli promosyon ödemesi kapsamında SSK’lı, Bağ-kur’lu ve Emekli Sandığı mensupları için kampanyalı dönemini sürdürüyor. 31 Ocak tarihine kadar maaş hesabını Akbank’tan alan 7000 TL promosyondan faydalanıyor.

Dijital uygulama üzerinden şubeye gitmeye gerek kalmadan emekli maaşı taşıma işlemleri kısa sürede tamamlanıyor. Akbank Mobil uygulama ya da internet şubesi kullanılarak geri ödemesiz promosyondan faydalanma sağlanabilir.

7 BİN TL'LİK PROMOSYONU ALMAK İÇİN BUNLARI YAPMAK GEREKİYOR

Akbank’ın sunduğu promosyon teklifi en düşük 4 bin 200 TL en yüksek 7.000 TL’yi buluyor. Ödeme sürecini kolaylaştıracak kampanya detayları da belli oldu. 3 yıl boyunca bankada kalma sözü veren emekli bu fırsattan yararlanıyor. Alınan aylık maaş tutarına göre promosyon rakamı değişebiliyor.

Her Akbank’lı yalnızca bir kez bu fırsattan yararlanabilir. Ay sonuna kadar geçerli olan promosyon ilk emekli maaşı hesaba yattıktan sonra 3 iş günü içerisinde ödenecektir. Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığı ile yapılacak maaş işlemleri için:

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARLARI

Akbank’ın sunduğu bu tekliften EYT kapsamında emekli olacaklar da faydalanabilecektir. Klasik emeklilik sürecinde olduğu gibi EYT’liler de 7.000 TL promosyondan faydalanabilir. İlk kez emekli olacakların SSK İl Müdürlüğü üzerinden emeklilik başvurusu yaparken taahhüt belgesinde Akbank’ı tercih etmelidir.

Akbank ile promosyon ödemesi alacaklar aşağıdaki tabloyu takip ederek hesaba yatacak rakamı öğrenebilir: