Kent Haberleri

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

Akban'ın yaptığı muhteşem kampanyalara bir tanesi daha eklendi ve evlenecek gençlere 100 bin TL tutarında kredi imkanı sağlayacağını duyuruldu. Ekonomik manada gençlere destek olmayı amaçlayan bankanın uyguladığı 3 ay ertelemeli Kampanyanın detayları merak ediliyor.Ülke çapında geniş şube ağı ve uluslararası piyasalarda önemli varlığı ile Türkiye'nin en eski ve en büyük bankasıdır

Ziraat Bankası, 1863 yılında kurulmuş, Türkiye'de bir devlet bankasıdır. Ülke çapında geniş şube ağı ve uluslararası piyasalarda önemli varlığı ile Türkiye'nin en eski ve en büyük bankasıdır.

Banka, bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı, varlık yönetimi ve sigortacılık gibi çok çeşitli finansal hizmetler sunmaktadır. Türkiye'de ve yurt dışında kişi, işletme ve kurumlara hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası, Türk tarımının ve kırsalının kalkınmasına katkı sağlamakta ve çeşitli finansman programları ile bu sektörleri desteklemeye devam etmektedir. Ayrıca altyapı projeleri, sanayi ve ticaret için finansman sağlayarak Türkiye'nin ekonomik büyümesini ve kalkınmasını desteklemede aktif olarak yer almaktadır.

Genel olarak Ziraat Bankası, güçlü bir şekilde ülkenin ekonomik büyümesini ve kalkınmasını desteklemeye odaklanan Türk bankacılık sektöründe önemli bir oyuncudur.

AKBANK EVLİLİK HAYALİ KURAN GENÇLERE MÜJDEYİ VERDİ

Akbank vesilesi ile yapılan kampanya ile beraber evlilik düşünen mutlu çiftlere müjdeli haber geldi. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber düğünlerde yükseliş beklenirken birçoğu çiftin maddiyatı bu duruma uygun değil. Evlenecek vatandaşlara Akbank'tan düğün kredi paketi ilan edildi.

Akbank aracılığı ile ilan edilen kredi kampanyası ile beraber bir müjde daha ilan edildi. Krediyi 3 ay ertelemeli olarak müşterisine arz edecek. Evlilik düşünen çiftler dilemesi halinde krediyi ödemeye 3 ay sonra başlayacak.

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar sebebiyle her geçtiğimiz gün yükselen evlenme masrafı ve maaliyeti gençlere zor dönemler yaşatmayı sürdürüyor. Fakat Akbank vesilesi ile yapılan açıklama ile beraber gençlere yardım eli uzatıldı. Uygulanan kampanya ile beraber başvuru koşulları ve başvuru ayrıntıları merak konusu oldu.

Akbank'tan evlenmek isteyenlere müjde gibi kredi! Hayal kurmayın.. krediyi alın hayalinizi gerçekleştirin!

GEREKLİ OLAN EVRAKLAR AÇIKLANDI

Akbank tarafından evlilik düşünen çiftlere uygulanan düğün kredisinin bazı koşullar yer alıyor. Vatandaşları en çok probleme sokan konulardan birisi olan evlilik birçok masrafı ile gündemden düşmüyor.

Düğün salonu ücret, ev eşyası, tatili, çeyizi ve diğer birçok masrafı ile beraber evlenmek adeta bir sorun haline geldi. Akbank aracılığı ile verilecek olan 3 ay ertelemeli düğün kredisi çiftler aracılığıb ile yoğun alaka görüyor. Düğün kredisine dair henüz başvuru tarihi paylaşılmadı. Başvuru için lazım gelen belgeler ise şu şekilde;

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi 
Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.
Gelir Belgesi - Maaş bordrosu
Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi

Bu formülleri kimse bilmiyor! Erkenden emekli olabilirsiniz!

Soğuk havalarda artık üşümeyeceksiniz! Bakanlık kolları sıvadı.. 500 TL ödeme yapılacak

EYT'de son dakika gelişmesi! Eşitlik ilkesine aykırılık gerekçesi ile yeni düzenleme talep edildi!