27 / 04 / 2024

Akbank'tan faizsiz kredi fırsatı! Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank'tan faizsiz kredi fırsatı! Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak adına Akbank hoş geldin kredisi veriyor. 7.500 TL'lik yüzde sıfır faizli kredi fırsatından faydalanmak için ilk kez Akbank müşterisi olmak gerekiyor. İşte tüm detaylar..



Milyonlarca vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamak adına bankalar kredi kampanyaları başlatıyorlar. Bu kapsamda Akbank'ın faizsiz kredisi dikkat çekiyor. 

Akbank’ın faizsiz 7.500 TL kredi kampanyasına başvuru yapmak için Akbank’ın resmi sitesi akbank.com ve bankanın mobil uygulamasını kullanmak gerekiyor. Başvurular internetten ve mobil uygulamadan gerçekleştirilebiliyor. 

Akbank tan faizsiz kredi fırsatı! Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri edinimlerinde geçerli olup Akbank Mobil ve İnternet Şube üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerli sayılıyor. Kredi başvurusu "Akbanklı Ol" süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden yapılabiliyor. 

Akbank'ın faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Akbanklı olduktan sonraki takip eden 5 gün içinde yüzde 0 faizli krediye başvuru yapma hakkına sahip oluyorlar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön