Ekonomi

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank tarafından müşterilerine çok önemli bir gelişmenin duyurusu yapıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...Yeni paketlerinin detaylarını son olarak duyuran banka ise Akbank oldu

Bankalar tarafından müşterilere yönelik hayata geçirilen yeni paketlerin detayları duyurulmaya devam ediyor. Yeni paketlerinin detaylarını son olarak duyuran banka ise Akbank oldu. Akbank, müşterilerine kredi anlamında büyük avantajlar sağlayabilecek yeni bir kredi paketi hazırladı. 

Son dönemin en popüler bankalarından biri olan Akbank yeni bir açıklama yaptı. Akbank müşterisi olan ve bankada hesabı olanlar için duyuruldu. Emekli promosyonlarındaki kampanya ile adını bir kere daha duyuran banka şimdi de ihtiyaç sahipleri için kolları sıvadı.

Akbank banka hesabı olan kişiler için açıklama yapıldı. Banka hesabı olan vatandaşlar 50 bin TL ve üzeri kredi çekmek isteyenler artık banka şubelerine gitmeden işlemlerini mobil uygulama üzerinden yapabilecek.

Akbank’ta 50 bin TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler bu ay içerisinde yapacakları başvurularında avantajlı faiz oranlarından yararlanabilecek.

Acil nakit kredisine başvurmak isteyenler başvurularını uygulama üzerinden anında yapabilecek. Hızlı bir şekilde yapılan başvurulara hemen hemen aynı hızda geri dönülmektedir. Cep telefonunuza indirmiş olduğunuz, Akbank Direkt uygulamasına giriş yapabilmeniz için Akbank müşterisi olması gerekiyor.

Akbank, SMS kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına kredi yazıp boşluk bırakıp, kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndermeniz gerekecek. Akbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşlar için yapılacak olan işlemlerde belirtilen şartlara uygun olan vatandaşlara 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacaktır.

SMS dışında da Akbank Direkt uygulaması ile de ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Bütün vatandaşlar, kredi kullanabilecek olmaları halinde (Kredi notu uygun olanlar) başvuruda bulunabilecek.

AKBANK SAYFASINDA DETAYLARA YER VERİLDİ

Krediyle ilgili Akbank sayfasında şu detaylara yer verildi: 

Tüm isteklerinizi kolayca karşılayın diye kişiye özel ödeme planlı İhtiyaç Kredisi ile her zaman yanınızdayız.

Uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri ile isterseniz düğün masraflarınızı karşılayabilir, eşyalarınızı yenileyebilir veya kendiniz için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile hayatınızı kolaylaştırın.

Uygun ihtiyaç kredisi avantajlarından Akbank müşterisi olmasanız bile kolayca yararlanabilirsiniz. Size uygun ihtiyaç kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ile isteklerinizi hemen gerçekleştirmenin keyfini çıkarın!

İhtiyaç kredisi hesaplama işlemleri gözünüzü korkutmasın. Kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile ilgili kredi faizi, kredi ödeme tutarı, kredi vade tutarı gibi bilgileri öğrenmek ve örnek ödeme planınızı oluşturmak için Kredi Hesaplama Aracı’nı kullanabilirsiniz.

Kredi başvurusu ve kredi çekme için birden çok yolunuz var. Tek bir tıkla webden kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, cep telefonunuzdan veya size en yakın Akbank Şubesinden ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Direkt ile internetinizin olduğu her yerden, dilediğiniz an ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapmanız mümkün!