Ekonomi

Akbank'tan konut kredisi imkanı! Ayda 10 bin TL'den az ödeyerek ev sahibi olma imkanı...

Ev sahibi olmak isteyenler vatandaşlara Akbank'tan çok güzel bir haber var. Buna göre, ayda sadece 10 bin Türk Lirası ödeyerek istediğiniz evin sahibi olabilirsiniz. Yüzde 2,94 faizli konut kredisi ve detayları.

Ev sahibi olma hayali kuranlar için konut kredisi imkanı sunuldu. Piyasada konut fiyatlarının stabil seviyelere gelmesi ile birlikte konut kredisi faiz oranlarında ki hareketlilik ile beraber kredi teklifleri incelemeleri de başlamış oldu.  Buna göre, Akbank da düşük faizli konut kredisi imkanı ve neleri kapsadığı hakkında işte merak edilen tüm ayrıntılar.

Son günlerde de  kredi faiz oranları can sıkmaya başlarken ev hayali olanlara Akbank duyuruda bulundu. Konut kredisi kullanarak ev almayı düşünen birçok kişi için planlarını ertelemek anlamı taşırken yüksek taksit tutarları orta gelirli vatandaşları zorlamaktadır. Bunun üzerinde uygun faiz oranlı konut kredisi hesaplaması yapılmaktadır. 

KONUT KREDİSİ MALİYET TABLOSU

kamubulteni.com'da yer alan habere göre; Buna göre, 300 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi için Akbank tarafından verilen faiz yüzde 2.94 oranı ile birlikte verilen kredi üzerinde en fazla 120 ay vade ile ödeme kolaylığı da sunulmaktadır. 

Ayrıca, aylık taksit miktarı yaklaşık 9.101,19 Türk Lirası olurken, toplam geri ödeme tutarı 1.093.642,69 TL olarak hesaplanıyor. Senelik maliyet oranı ise yüzde 41.8565 civarında yer alıyor.

90 bin TL'nin 1 aylık mevduat getirisi ne kadar? Banka banka mevduat faizi hesaplaması!

Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank'tan 950 bin TL konut kredisi kampanyası!

İhtiyaç kredisi faiz oranları: Garanti ihtiyaç kredisi, Vakıfbank ihtiyaç kredisi hesabı! 100 bin TL'ye kaç TL ödeniyor?

Emekliler hesaplarınızı kontrol edin: Kesin bu kadar ödeniyor! İNG Bank emekli promosyon 2024!

Akbank konut kredisi hesaplama: Nisan 2024 rakamları şaşırttı! Akbank konut kredisi başvurusu!