22 / 07 / 2024

Akbank'tan Kurban Bayramı kampanyası! 

Akbank'tan Kurban Bayramı kampanyası! 

Akbank Kurban Bayramına özel dev kampanya başlattığını duyurdu. Axess sahipleri, 30 Haziran'a kadar toplamda 30 bin mil puan, ilk kez Axess'li olacaklar ise 3 bin Türk Lirası kazanma şansı elde edebilecek. Akbank'ın dev kampanyası hakkında merak edilen detaylar...




Akbank bayrama özel Juzdan uygulaması ile vatandaşlar için kampanya başlattığını açıkladı. Akbank kampanyaları, Akbank promosyonları, Akbank 3 bin TL chip para kampanyası ne zaman bitiyor?, Akbank'tan mil puan nasıl kazanılır? Akbank 300 mil nasıl kazanılır? Akbank mil puanı nasıl kullanılır? Akbank kampanyalarının detayları belirtildi.

Akbank, sektörde fark yaratan yeniliklere ve ürünlere imza atan Axess ve Wings ile müşterilerine bayram alışverişlerinde de kazandırmaya devam ediyor. Akbank'ın, haziran ayında "Juzdan" uygulaması üzerinden sunduğu kampanyalar ile Axess ve Wings sahiplerini özel fırsatlar beklendiği kaydedildi.

Akbank tan Kurban Bayramı kampanyası! 

0 BİN MİL PUAN KAZANMA ŞANSI

Axess sahipleri, 30 Haziran'a kadar 1.000 Türk Lirası ve üzeri her ikinci market alışverişine 60 Türk Lirası, toplamda 300 Türk Lirası chip-para kazanıyor. Wings sahipleri de ay sonuna kadar 1500 Türk Lirası ve üzeri her ikinci market alışverişinde 6 bin, toplamda 30 bin "Mil Puan" kazanıyor. Her iki kampanyadan da yararlanmak için ay sonuna kadar Juzdan'dan katılım sağlanması yeterli olduğu kaydedildi.

İLK KEZ AXESS'Lİ OLACAKLAR YAŞADI

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Henüz Axess'li olmayanlar için yüksek kazançlı bir kampanya da bulunuyor. 30 Haziran'a kadar ilk kez Axess sahibi olacaklar, 15 Temmuz'a kadar yapacakları her 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 300 Türk Lirası, toplamda 3 bin TL'ye varan chip-para kazanabiliyor. Cebe inen Axess'e başvuranlar, kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor.

Buna göre, kampanyadan yararlanmak için Axess'e başvurduktan sonra Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor. İlk kez Wings sahibi olacaklar için de özel bir kampanya sunuluyor. 30 Haziran'a kadar ilk kez Wings sahibi olacaklar, 15 Temmuz'a kadar yapacakları toplamda 30 bin TL harcamaya yurt dışında 6 bin TL, yurt içinde 3 bin Türk Lirası uçak bileti değerinde kullanılabilecek 300 bin Mil Puan kazanıyorlar.

Akbank'tan son 6 gün uyarısı! Bunu yapan SSK ve Bağkur emeklilerine maaşa ek tam 17 bin 500 TL yatırılacak!

Akbank'tan 20 bin TL faizsiz kredi imkanı! Akbank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi...

Emeklilere maaşa ek olarak 17.500 TL yatıyor! Akbank promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank emekli promosyon 2024

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön